2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 24 پست
نه. بچه اولم پسره. این دومیه گفتن دختره همش میگم نکنه اشتباه گفته باشن

نه عزیزم ۱۸ هفتگی قطعیه واسه منم دعا کن خدا بهم نی نی بده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

به من هفته 16 پسر گفتن مثل شما واسوسی میشم نکنه اشتباه باشه

خیلی حس بدیه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم ۱۸ هفتگی قطعیه واسه منم دعا کن خدا بهم نی نی بده

ایشالا خدا قسمتت کنه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ان تی هفتاد هشتاد درصد ولی انومالی99دیگگگگ البته یکی از اشناهای ما بعد از زایمان یهو دیدن بچشون پس ...

خخخ

عزیزم کاری بە فامیل شما ندارم ولی دختر پسر چە فرقی داره

بچە سالم باشە چە اهمیتی دارە

کاش منم مادر میشدم بە خدا اصلا برام مهم نبود جنسیتش فقط سالم باشە

خدایا شکرت بابت تمام نعمتهای خوبت❤خدا جونم ازت می خوام بە تمام مردم جهان آرامش ببخشی و هیچ جای این کرە خاکیت ظلم و ستم و نابرابری نباشە🌹🙏
16

بنظرم ۱۶ زوده

هفته ۲۰ مطمئن تره ..چون احتمال داره تو این ۴ هفته بیضه تشکیل بشه ولی بازم احتمال زیاد دختره ...اگه ناهنجاری نرفتین ..هفته ۲۰ برین که مطمئن بشین ان شالله خرچی دوست داری باشه و سالم باشه اسی جون

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
خخخ عزیزم کاری بە فامیل شما ندارم ولی دختر پسر چە فرقی داره بچە سالم باشە چە اهمیتی دارە کاش منم ...

انشالله دامنت سبز بشه ...من نذر کردم به بچه ها شکلات  بدم زود بچه دار شدم...شاید نذر  خنده داری ولی خوب در اوردن خنده بچه ها خداروهم شاد میکنه

ممنون که اومدی پیشمون.  
انشالله دامنت سبز بشه ...من نذر کردم به بچه ها شکلات  بدم زود بچه دار شدم...شاید نذر  خنده ...

اتفاقا کارت جالب بودە بە نظرم هیچ چیزی از خوشحال کردن بچەها لذت بخش تر نیست👏👏

خدایا شکرت بابت تمام نعمتهای خوبت❤خدا جونم ازت می خوام بە تمام مردم جهان آرامش ببخشی و هیچ جای این کرە خاکیت ظلم و ستم و نابرابری نباشە🌹🙏
ای وای یعنی انقدر دیر تشکیل شده بوده؟

برای منو سونکرافی زم تو دوازده هفته گفت وسایلتو بخر تو هفده هفته یه سونو دیگه گفته بود دختره ولی بچم پسر بود بعضی سونوکرافیا نمیفهمن

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم