میشه که سونو جنسیت رو اشتباه بگه؟ یعنی مثلا بگه دختره بعد یهو پسر بشه؟
توی سنی که دیگه جنسیت مشخصه ها.
چند درصد احتمال داره؟
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
به من هفته 16 پسر گفتن مثل شما واسوسی میشم نکنه اشتباه باشه
خیلی حس بدیه
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
نه عزیزم ۱۸ هفتگی قطعیه واسه منم دعا کن خدا بهم نی نی بده
ایشالا خدا قسمتت کنه
هفته ۲۰ مطمئن تره ..چون احتمال داره تو این ۴ هفته بیضه تشکیل بشه ولی بازم احتمال زیاد دختره ...اگه ناهنجاری نرفتین ..هفته ۲۰ برین که مطمئن بشین ان شالله خرچی دوست داری باشه و سالم باشه اسی جون
Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
برای منو سونکرافی زم تو دوازده هفته گفت وسایلتو بخر تو هفده هفته یه سونو دیگه گفته بود دختره ولی بچم پسر بود بعضی سونوکرافیا نمیفهمن
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم