2777
2789
دختر من ۸ماهشه ولی از اول که دنیا اومد باخواب درگیر بود الانم بغلم نشسته من دارم تایپ میکنم دخترمم ن ...

من می زارم رو کالسکه تو خونه راه میبرم عادت کرده میخوابه

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من می زارم رو کالسکه تو خونه راه میبرم عادت کرده میخوابه

من که باکالسکه بیرون رفتم چرخاش کثیف شده نمیتونم تو خونه بچرخونم توگهواره میزارم بخوابه ولی بازم جیغ میزنه

دخترم تمام هستیمه💕برای عکس تگم کنید😘
طلاق ن بابام بهش گفته میخوای چیکار کنی گفته من طلاق نمیدم یه چند وقت میخوام فکر کنم خونه بابامم

خب این که ناراحتی نداره

شایدتواین مدت که ازهم دوریدوبقول خودش داره فکرمیکنه بتونه درست تصمیم بگیره وقدرزندگیشوبهتربدونه

من که باکالسکه بیرون رفتم چرخاش کثیف شده نمیتونم تو خونه بچرخونم توگهواره میزارم بخوابه ولی بازم جیغ ...

اگه از اطرافیان دارن بگیر بشور بزار تو خونه،راحته کمر درد نمیگیره ادم،البته دختر شما بزرگ شده دیگه عادتش رو کرده

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
خب این که ناراحتی نداره شایدتواین مدت که ازهم دوریدوبقول خودش داره فکرمیکنه بتونه درست تصمیم بگیره ...

من چند روزه استوریاشو نمیبینم امروزم تولدش بود...انقدر خستم انقدر خستم

اگه از اطرافیان دارن بگیر بشور بزار تو خونه،راحته کمر درد نمیگیره ادم،البته دختر شما بزرگ شده دیگه ع ...

ن عزیزم بچه من به هیچی عادت نداره کلا بد خوابه

دخترم تمام هستیمه💕برای عکس تگم کنید😘

چون جناب همسر کلا قیافه گرفته، شکوفه شده تو اعصابم

ی صلوات بفرستین این اخلاق خوشگلشو ترک کنه ان شاء الله 😭

{فروا الی الله}  به سوی خدا فرار کنید🙂💖 من کلا احساسی میشم غلط املاییم توی تایپ میره بالا، بهم گیر ندین😁
من چند روزه استوریاشو نمیبینم امروزم تولدش بود...انقدر خستم انقدر خستم

حق میدم بهت..چندوقته ازش دوری؟چون اگه دوسش داشته باشی دلخوریت که تموم شه دلتنگی میادجاش..

خودم بعدیه پروسه طولانی طلاق الان نزدیک به ۳ماه ونیمه که برگشتم خونم

چون جناب همسر کلا قیافه گرفته، شکوفه شده تو اعصابم ی صلوات بفرستین این اخلاق خوشگلشو ترک کنه ان شاء ...

اگ قراربودباصلوات ودعاایناآدم شن 

ماالان هممون شیفته زندگی مشترک بودیم😂

حق میدم بهت..چندوقته ازش دوری؟چون اگه دوسش داشته باشی دلخوریت که تموم شه دلتنگی میادجاش.. خودم بعدی ...

یعنی آشتی کردید؟من خوشحال میشم زوجا آشتی میکنن

فکر کنم یه هفته و نصفی

خو پ هنوزوده😄

دلتنگ هم که بشیدحاضریدهرکاری کنید

اماواقعااگه فکرمیکنی حق باتوعه ازش یه قول حسابی بگیروبعدبرگرد..امانذارزیادطول بکشه لج ولجبازی

شوهرت چندسالشه ؟

چون جناب همسر کلا قیافه گرفته، شکوفه شده تو اعصابم ی صلوات بفرستین این اخلاق خوشگلشو ترک کنه ان شاء ...

امان از قیافه گرفتن های الکی شووووهر