2777
2789

سلام .وقتتون بخیر .من بیست سالمه و موهام از دوسال پی  ریزش دارن و درمان دارویی تاثیر چندانی نذاشت .حالا مزو تراپی رو بهم پیشنهاد داده .بنظرتون انجامش بدم ؟تاثیر میذاره  ؟ ممکنه عواض داشته باشه ؟ و اینکه چقد زمان میبره تاثیرش مشخص بشه؟

تا وقتی انجام بدی جواب میگیری ول کنی عین قبل میشی... برای عده کمی بعد قط شدن هم خوبه

سوگند‍_مو# تو اینستا بزن برو داخل پیجش ببین چیکار کنی برای موهات

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه مسخرس 

قرصfor hair بخر و بخور و دعام کن و شامپو موی سومیتا بزن .. فقط میدونم شامپو تو تبریز و رشت هست 

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
نه مسخرس  قرصfor hair بخر و بخور و دعام کن و شامپو موی سومیتا بزن .. فقط میدونم شامپو تو تبریز ...

این قرص و من خوردم .تو یه ماه سه کیلو چاق شدم ..کلا این جور قرصا چاق میکنن...دیگه قطش کردم .گفتم موهام بریزه بهتر اینه که چاق شم  

《این جهان کوه است و فعل ما ندا         سوی ما آید نداها را صدا》
این قرص و من خوردم .تو یه ماه سه کیلو چاق شدم ..کلا این جور قرصا چاق میکنن...دیگه قطش کردم .گفتم موه ...

جدی؟ این قرص فقط تقویت مو هستش

برای همه کسایی ک نوهاشونو کاشت میکنن بعدش این قرص تجویز میشه

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم