سلام .وقتتون بخیر .من بیست سالمه و موهام از دوسال پی ریزش دارن و درمان دارویی تاثیر چندانی نذاشت .حالا مزو تراپی رو بهم پیشنهاد داده .بنظرتون انجامش بدم ؟تاثیر میذاره ؟ ممکنه عواض داشته باشه ؟ و اینکه چقد زمان میبره تاثیرش مشخص بشه؟
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
قرصfor hair بخر و بخور و دعام کن و شامپو موی سومیتا بزن .. فقط میدونم شامپو تو تبریز و رشت هست
اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرممخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم
این قرص و من خوردم .تو یه ماه سه کیلو چاق شدم ..کلا این جور قرصا چاق میکنن...دیگه قطش کردم .گفتم موه ...
جدی؟ این قرص فقط تقویت مو هستش
برای همه کسایی ک نوهاشونو کاشت میکنن بعدش این قرص تجویز میشه
اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرممخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم