2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهمه 

حلش کنید 

چون شاید عادت کنه به نگفتن .....

شوهرمنم میگفت نیست اهلش

ولی پنهونی میکشیده 

میگه دیدم خیلی صاف وصادقی

یه روز که داشتم میرفتم بخرم 

باخودم گفتم پول من پول اونم هس 

اون راضی نیست حتما 

گذاشتش کنار....

😐😐😐حرفی نیست وقتی گوش شنوایی هم نیست
نه خوشم نمیاد از مرد سیگاری  خودشم گفته بود که اهل دود و دم نیست

برعکس تو، من دوس دارم شوهرم سیگاری باشه!

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

این اداها واسه اینه دمتو قیچی کنه نوام مصمم باش بکو نه بو بفهمم نه ببینم بعدم بگو با دوستات کات کن بعدا نکی اونا بودن من بو گرفتم ناراحتی بشه و دیدم نسبت بهت بد بشه بکو من مهمم یا دوستات بپر بهش ولی هم مهربان باش به موقع هم جدی باش بفهمه وقتی جدی حرف میزنی سرحرفت هستی و پشت گوش نندازه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
۲۹سالشه خودم ۲۰سالمه

مطمعنی اهل موادنیست?

خدایاشکرت واسه همه چی🙏❤من خیلی خوشبختم چون مامان دوتافرشته کوچولوام وهمسرمردی هستم ک باتموم وجوددوسم داره وبرای خوشبختیه من وبچهام تلاش میکنه💖💖بعـضـیـاخــیـلی عقــده ای هســتـن😏ازطــرزصـحبـت کـردنـشــون کامـلا مشـخصـه🤗🤗

اينكه ميگه رو تو روي هم باز ميشه يه حقيقته  ولي جالبه كه مقصر هست و پرو پرو اين حرف رو ميزنه  منم  جاي شما باشم ميگم ،ايشون بازم دنبال كاراش ميره چون خودش را بيگناه ميدونه

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر