2777
2789
نه قهرم جوابشو هم نمیدم برن گمشه

والا برن گم شن من باردارم ۶ ماهه خونه مامانمم هر وخ ز میزنم با دوستاشه خونه ننشه تو اینستا از خواهرزادش عکس میذاره وقت همه چیووو داره من چی

خب من دلم میگیره بخدا ، یعنی چی خوبه من و ۲ سال التماس کرده تا زنش بشم

الهی فدات شم خواهر ..

درکت میکنم پس قهر باش تا بفهمه  ناراحت  شدی و تکرار نکنه

همه عمر برندارم سراز این خمارمستی 💖 که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی ....🌷خدایا شکرت بخاطر تموم مهربونیایی که بهم کردی و بخاطر تموم جواب دادانت وقتی سکوت کردم بخاطر تک تک لحظات که شیرین و بخشیدن اشتباهاتم و دادن فرصت دوباره توسط تو؛ هزاران بار شکرگزارتم خدای مهربونم😍

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

تعریف نباشه برا خودم صورت متوسطی و تپلم ... ولی دلم شکست

خوشگلی بابا .....قدرتورو ندونه بره گمشه بهتره

همه عمر برندارم سراز این خمارمستی 💖 که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی ....🌷خدایا شکرت بخاطر تموم مهربونیایی که بهم کردی و بخاطر تموم جواب دادانت وقتی سکوت کردم بخاطر تک تک لحظات که شیرین و بخشیدن اشتباهاتم و دادن فرصت دوباره توسط تو؛ هزاران بار شکرگزارتم خدای مهربونم😍
خدانکنه عزیزدلم  اره اومد ناز کشید بازم جواب ندادم . 😔😔😔

گناه داره برو پیشش خو 😂😂😂 

راستی یادم رفت بهت بگم یه  دوستی میگفت وقتی همسرتون میگه یه نفر خوشگله اصلا حساس نشید تا حالا شده یه مردجذاب ببینید از تی وی و هرجا و یدفعه از ذهنتون بگذره جذابه ؟؟؟ خب فرق شوهرت اینه به زبون اورده ؟ تو توی ذهنت میتونی اون مردو جای همسرت ببینی ؟ معلومه که نه تو همسرشی معلومه مقام تو براش بالاتر از هر زنیه و ابدا مقایسه نمیکنی کسی رو باتو...چون دوستت داره