2777
2789
نه قهرم جوابشو هم نمیدم برن گمشه

والا برن گم شن من باردارم ۶ ماهه خونه مامانمم هر وخ ز میزنم با دوستاشه خونه ننشه تو اینستا از خواهرزادش عکس میذاره وقت همه چیووو داره من چی

خب من دلم میگیره بخدا ، یعنی چی خوبه من و ۲ سال التماس کرده تا زنش بشم

الهی فدات شم خواهر ..

درکت میکنم پس قهر باش تا بفهمه  ناراحت  شدی و تکرار نکنه

همه عمر برندارم سراز این خمارمستی 💖 که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی ....🌷خدایا شکرت بخاطر تموم مهربونیایی که بهم کردی و بخاطر تموم جواب دادانت وقتی سکوت کردم بخاطر تک تک لحظات که شیرین و بخشیدن اشتباهاتم و دادن فرصت دوباره توسط تو؛ هزاران بار شکرگزارتم خدای مهربونم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تعریف نباشه برا خودم صورت متوسطی و تپلم ... ولی دلم شکست

خوشگلی بابا .....قدرتورو ندونه بره گمشه بهتره

همه عمر برندارم سراز این خمارمستی 💖 که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی ....🌷خدایا شکرت بخاطر تموم مهربونیایی که بهم کردی و بخاطر تموم جواب دادانت وقتی سکوت کردم بخاطر تک تک لحظات که شیرین و بخشیدن اشتباهاتم و دادن فرصت دوباره توسط تو؛ هزاران بار شکرگزارتم خدای مهربونم😍
خدانکنه عزیزدلم  اره اومد ناز کشید بازم جواب ندادم . 😔😔😔

گناه داره برو پیشش خو 😂😂😂 

راستی یادم رفت بهت بگم یه  دوستی میگفت وقتی همسرتون میگه یه نفر خوشگله اصلا حساس نشید تا حالا شده یه مردجذاب ببینید از تی وی و هرجا و یدفعه از ذهنتون بگذره جذابه ؟؟؟ خب فرق شوهرت اینه به زبون اورده ؟ تو توی ذهنت میتونی اون مردو جای همسرت ببینی ؟ معلومه که نه تو همسرشی معلومه مقام تو براش بالاتر از هر زنیه و ابدا مقایسه نمیکنی کسی رو باتو...چون دوستت داره 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792