2777
2789
عنوان

بچه ها توردخدا یکی بهم بکه چقدر جفت بودن ستاره ها مهمه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 78 پست
[QUOTE=167589642]نه عزیزم، تار.وت خودم میگیرم.  سلام شما حلیمه سرحانی میشناسید؟؟؟

نه عزیزم

🌸مدرس زبان ژاپنی🌸                                                    عروس سامورایی‌ها 😌 🇮🇷👩🏻💍🧑🏻🇯🇵 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دیگه اخرای جدایی هستیم  قبل ازدواج و بعد ازدواج همه جا رفتم همه گفتن عالیه اما بعد چن سال ...

البته زندگی خودتونه بمن ربطی نداره 

ولی اگر بچه دارید با هم بسازید 

اگر شرایط مستقل بودن رو داری خوبه 

چون راحتتر بعدش کنار میای با جدایی

ان شاء الله که دزست بشه

نه عزیزم

هرجا رفتم طلسم شوهرم باز نشد دیگه ناچاری گفت بخور زار بخرم! خودم از کارای یهودی حلیمه سرحانی مامازار اهواز بنویسم که میگن کلاه برداره دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم

هرجا رفتم طلسم شوهرم باز نشد دیگه ناچاری گفت بخور زار بخرم! خودم از کارای یهودی حلیمه سرحانی مامازار ...

متاسفم 😞😞

🌸مدرس زبان ژاپنی🌸                                                    عروس سامورایی‌ها 😌 🇮🇷👩🏻💍🧑🏻🇯🇵 
منم خیلی نیاز دارم می گیرید 

درخواست دوستی بده عزیزم 

عجیبه تا حالا تعلیق نشدی🤣🤣🤣🤣

کاربری چهارم یا پنجممه 😅ولی خب خداییش من کاری نمیکنم حتی از کسی هم پول نگرفتم توی اینجا. آروم نشستم یه گوشه