2821
2789
عنوان

سوال هوش

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 57 پست
جعبه ۲

چون جعبه یک هر آبمیوه ای که برداری در هر صورت ۵۰ درصد اون آبمیوه مسموم کننده است و حتما مسموم میشی 

ولی تو جعبه دوم نصف آبمیوه ها مسموم کننده اند نه همشون

❌🚨از یکم دی ماه برای اعتراض به وضعیت سایت نه تاپیک میزنیم نه پست میزاریم🚨❌ ...  A New Me    Coming Soon     Loading...  ۲۰%                                          عضو اکیپ علمی تخیلی💫             خدایاشکرت💕    i can🕊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اسی ۷ تا گوی داریم ۶ تاش هم وزنه، یکیش یکم سبکتر. با یه ترازو دو کفه ای. چطور با حداکثر دو بار وزن کردن گوی سبکتر رو پیدا میکنیم ؟ 😋

زین دایره مینا خونین جگرم می ده  تا حل کنم این مشکل در ساغر مینایی ( حافظ)

جعبه ۲ چون گفته احتمال

حالا مجبوریه؟ اصن نموخوام آبمیوه  

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
 اسی ۷ تا گوی داریم ۶ تاش هم وزنه، یکیش یکم سبکتر. با یه ترازو دو کفه ای. چطور با حداکثر دو با ...

من فکر کردم فهمیدم😃

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
 اسی ۷ تا گوی داریم ۶ تاش هم وزنه، یکیش یکم سبکتر. با یه ترازو دو کفه ای. چطور با حداکثر دو با ...

سه به سه میکنیم سه تا یه کفه سه تا کفه دیگه دوتا اتفاق میفته

اگه دوتا کفه یکسانه ک شانس اوردیم و اون سبکه تو دستمون

اگ یک کفه رفت بالا ترمیفهمیم سبکه تو اون کفس میریم ازمایش دوم 

تو ازمایش دوم از ۳ تا گوی یکیشو میگیریم دودستمون دوتاشو میذاریم تو ترازو

دوتا اتفاق میفته

اگ دوتا کفه یکسان باشه سبکه دستمونه و پیداش کردیم

اگ یک کفه رفت بالاتر پس سبکه همونه

سه به سه میکنیم سه تا یه کفه سه تا کفه دیگه دوتا اتفاق میفته اگه دوتا کفه یکسانه ک شانس اوردیم و او ...

نی نی یار  روز.     نی نی یار ۵.   

زین دایره مینا خونین جگرم می ده  تا حل کنم این مشکل در ساغر مینایی ( حافظ)
نی نی یار  روز.     نی نی یار ۵.  

وا جایزمو بده😐