2777
2789
بنظرتون چرا بعداز چندبار اقدام نتیجه نمیگیریم؟؟؟من الان ۵ماه اقدامم همشم سرماه سرتایم پریود میشم

من از وقتی اقدام کردم پریودام ۳ روز یا زود میشه یا با تاخیر

در این دنیا انسانم آرزوست❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بنظرتون چرا بعداز چندبار اقدام نتیجه نمیگیریم؟؟؟من الان ۵ماه اقدامم همشم سرماه سرتایم پریود میشم

اقدامت رو یه روز در میون کن...بعدم برو دکتر بهش بگو یکساله که تو اقدامم چون زیر یکسال خیلی دارو نمیدن و میگن طبیعی هست

من رفتم دکتر زنان گفتم میخوام بارداری اقدام کنم هزارتا آزمایش خون ازم گرفتن جوابشونم نرمال بود گفت برو اقدام کن بعد یکسال حامله نشدی بیا اسید فولیک هم داد

در این دنیا انسانم آرزوست❤

خانوما منم تو اقدامم البته چندسالی میشه آی یو دی گذاشته بودم الان درآوردم گاهی سمت راست زیر شکمم بدجوری تیر میکشه اونم یک هفته قبل از پریودیه سونو دادم کیست هم ندارم به نظرتون مشکلم کجاست؟

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم