2777
2789

کنکورم و خونه الان مهم تریناش هستن

دغدغه کنکور که تا قبولی همراهمه 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امتاحانای سختییییی که خانم ها میگیرن رو چجور ۲۰ بیارم؟

اگه حضوری باشن.چطور چیزی که نمیدونم رو بگم براشون؟

دغدغه فعلیم اینهههه 

دلم میخواد سرموووو بکوبم بهههه دیواااااررر

بعضیا میگن بخون خوب نمیفهممشون.

بعضی هم میگن بیخیال دنیا دوروزه ارزش نداره موندم چیکار کنم💔💔💔💔💔💔💔💔😐

خیلی تلاش کردم بسازمش ولی جوری آوارشد رو سرم که دیگه ساختنی نیست 

یه بار دیگم بلند شو ...ایندفعه قبل اقدام مغزتو دربیار بندازش دور ...یه نو تمیز که پاک پاکه بزار تو کلت ...بعدش بشین به آینده و علاقه هات فکر کن ....فکر کن الان دختر 16 ساله هستی که میخوای رویاپردازی کنی ...همین کار رو انجام بده ...

بعدشم منطقی بشین فکر کن برنامه ریزی کن و باعلی بگو عمل کن

لطفا برای موفقیتم یه صلوات مهمونم کنید 
لپ تاپ چرا؟

برای درسشون دیگه , دو تا دبیرستانی با یک گوشی که مشکل هم داره همش جنگ اعصاب افت تحصیلی و منم فقط غصه و خود خوری ....... ...😥😞😥😞😥😞

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام  
امتاحانای سختییییی که خانم ها میگیرن رو چجور ۲۰ بیارم؟ اگه حضوری باشن.چطور چیزی که نمیدونم رو بگم ب ...

بخووووون..هر راهی خودت میدونی ولی درستو بخون ...برو از فیلمای رایگان الا استفاده کن وقتی تمام درسها رو تا پایان ترم اول یاد گرفتی سوالا و قسمتهایی مشکل داری رو چند ساعت کلاس برو تا برات رفع اشکال کنن   

برای درسشون دیگه , دو تا دبیرستانی با یک گوشی که مشکل هم داره همش جنگ اعصاب افت تحصیلی و منم فقط غصه ...

اخییی ..اگه لپ تاپ بتونید بخرید عالیه ...

ولی نگران نشید میتونید از فیلمهای همه دروس الا استفاده کنید خیلی عالی هستن..

یا هم کتاب های تست که درسنامه دارن عالیه .. 

یه بار دیگم بلند شو ...ایندفعه قبل اقدام مغزتو دربیار بندازش دور ...یه نو تمیز که پاک پاکه بزار تو ک ...

دیگه نمیتونم خورد شدم به جایی رسیدم که حتی دلم نمیخواد خوب بشم لطفا اگه میشه واسم دعا کنین

بالاخره خدا دست به کار شد و همچی درست شد🤲❤️
اخییی ..اگه لپ تاپ بتونید بخرید عالیه ... ولی نگران نشید میتونید از فیلمهای همه دروس الا استفاده کن ...

مرسی گلم از آلا استفاده می کنن , دعا کن از شرمندگیشون در بیایم دارم وام می گیرم برای ۱۱ میلیون ۳ تا ضامن رسمی و چک و.... می خواد فعلاً یک ضامن دارم , حلقه ازدواج خودم وهمسرم هم بفروشم انشا ا... جور میشه , شمام دعا کن تا امتحانات دیماه حل بشه !

راستی اسم کاربریت چقدر سخته نمی تونم بخونمش , انگار معنی خاصی نداره !!!!! برای امضات صلوات فرستادم .

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام