2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 102 پست

دوتا از برقیام استیل داره یعنی زشت میشه یکی پلوپزم سفید استیل غذاسازم مشکی استیل فقط همین دوتا استیل یعنی زشت میشه این دوتا نبود میشد سفید مشکی

دوستان واسه شادی روح پدرم که تازه فوت شده لطفا صلوات بفرستید ۱۴۰۲/۵/۱۲🖤🖤🖤😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من فک میکردم فقط ترکا این رسمو دارن ولی اینجوری به خانواده عروس فشار میاد چون همه چی میخرن .رسم شما ...

اره ولی اینا فقط لباسشویی و یخچال و چوب و گاز با داماده ولی ما فرش و چوب و تلویزیونم اضافه داریم

غذاساز منم همه کاره هست سیلور مشکی من به حرف مامانم گوش نمیدم همه چیو یه رنگ میخرم 

مال منم سیلور مشکی مامانم میگه اینا میره داخل کابینت باید جنس خوب باشه حالا به جای دو رنگ سه رنگ باشه اینا که بیرون نیست بگی زشته ولی لااقل جنسش خوب باشه واسه رنگ حیفه 

مامانت راست میگه 

شما مارک لوازم برقی بزرگاتون چیه اخه الان الجی و سامسونگ تحریمه هم گرون هم خراب بشه مشکله شما چی میخرید؟

شما مارک لوازم برقی بزرگاتون چیه اخه الان الجی و سامسونگ تحریمه هم گرون هم خراب بشه مشکله شما چی میخ ...

من اکثرا یا ترکیه هست یا ایرانی یا چینی اسماشون یادم نیس ولی اسمای عجیب غریبی دارن .مثلا من سه سال پیش غذاساز خریدم اون موقع بوش یک میلیون بود من مال خودمو ۱/۵خریدم 

من اکثرا یا ترکیه هست یا ایرانی یا چینی اسماشون یادم نیس ولی اسمای عجیب غریبی دارن .مثلا من سه سال پ ...

اهان ایرانی الان خوبه واسه لوازم بزرگ چون به مشکل نمیخوریم