2777
2789
عنوان

برقیا😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 10215 بازدید | 934 پست
اومدم‌ باز الان دیگ چاره ای جز تحمل نداری عقشم 😂😂😛

میدونسم لحظع ای جاتو رها نمیکنی/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
میدونسم لحظع ای جاتو رها نمیکنی/

دقیقا بع نکته ظریفی اشاره کردی 😂😂 اینجاس که شاهر میفرماید نرو اگ بری شمعدونیا دق میکنن (شاعر منو میگفت 😋)

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه بد نگذشت با کلینتون.................................................

مگ کلینتون اومد دوباره ؟چرا هر بار من نیستم این میاد 🤣

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍
دقیقا بع نکته ظریفی اشاره کردی 😂😂 اینجاس که شاهر میفرماید نرو اگ بری شمعدونیا دق میکنن (شاعر منو م ...

باریـــــــــــــک#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
مگ کلینتون اومد دوباره ؟چرا هر بار من نیستم این میاد 🤣

آره اومد.........................................................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
حیف من نبودم 😐

الانم داره لایک میکنه......................................................من بهش گفتم لایکم نکن..................................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
الانم داره لایک میکنه......................................................من بهش گفتم لایکم نکن.... ...

بزا لایک کنه حالا میاد میگه به خاطر اجازه ندادن لایک کنم میرم فتا شکایت میکنم‌😂

متاسفم....نیم ساعت بات حرف زدم فقط لایکت نصیبم شد....یکی دیگ رو ب من ترجیح دادی؟/ هعی#  

بیا زن داداش من شو من عاشق چشم رنگیم 😍 

بیا زن داداش من شو من عاشق چشم رنگیم 😍 

په من چی................................دیگه باهات قهلم قهل....................................

په من چی................................دیگه باهات قهلم قهل....................................

یه داداش دیگم دالم جیگر تو هم بیا اون یکی زن داداشم شو 😍

یه داداش دیگم دالم جیگر تو هم بیا اون یکی زن داداشم شو 😍

باشه..................................خواهر شوهر بیا بخلم..............................................