2777
2789
عنوان

برقیا😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 10101 بازدید | 934 پست
به به به چه نتایج مثبتیم رسیدی برقی معاون 😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 انشالله شمام برسین

از اول از زیر صفر دوباره میریمش 😎نیسم اهل موندنی ک بو خدافظی میده😏تا یه تکونی ندی دعا نمیگیره 👐یه نمه سنگین بریز دیگه دوتا ببینیمت😏👐قبل اینکه بری ببین برای چی میری🚶به چی قراره برسی ک پاش همه چیتو میدی😏نمیخام ببینم رفتی و تهش پیچیدی😐یه روز بلاخره اوضاع خوبو همه میبینیم!😏           _shayea/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوکی#  معاون برقی...................................

😂😂😂😂😂

از اول از زیر صفر دوباره میریمش 😎نیسم اهل موندنی ک بو خدافظی میده😏تا یه تکونی ندی دعا نمیگیره 👐یه نمه سنگین بریز دیگه دوتا ببینیمت😏👐قبل اینکه بری ببین برای چی میری🚶به چی قراره برسی ک پاش همه چیتو میدی😏نمیخام ببینم رفتی و تهش پیچیدی😐یه روز بلاخره اوضاع خوبو همه میبینیم!😏           _shayea/
فسنجون#   مادر شوهرم فرستادع بسیارررررر جانانه و جا افتاده و چرب و خوشمزس

وااااااااااااااااای# ......................................دلت میخواد ما برقیا بیام خونتون مهمونی.................................. 

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت

چه مادر شوهر خوبییی😂

منم‌ رسیدم 😁

😂😂😂😂😂👌

مهمون برقی نمیخای ؟ اونم از نوع جاذابش ؟☺

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍
منم‌ رسیدم 😁

رسیدنت مبارک.................................................به درجه بالایی رسیدی.....................از عنتر بودن به بیشعور بودن ارتقا درجه دادی.................................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
وااااااااااااااااای# ......................................دلت میخواد ما برقیا بیام خونتون مهمونی. ...

بفرما شما برقیا وعنتران گرام در روی سربنده جا دارید،فقط لطف بفرمایید شلوغ نکنید همسایه ها بیرونمون میکنن ازمحل

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌