2777
2789
عنوان

برقیا😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 10147 بازدید | 934 پست
خب ت ک ب من تنفس نمیدی😢 بیابریم تنفس لازمم سوگلی چنگیز😍 نازنیا برام خانومم😍😂😂😂

یاخودع_خدای_احدو_واحد#  

ولع_کووووو#  

استغفاااااااااااااار#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چتهههههههههه# .........................................چطور مطوری.........اشتباه تگم کردی.. ...

سلام عشقم...خوفی..😜😜😜ععع....پ اون کی بود😂😂😂😂

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
اورین به شما پدر وظیفه شناس 😂

چاخلص_پاخلص_شما#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
@sahar1378   😘😘😘

نگا کن  کارت عضویتم رو....................................https://uupload.ir/files/j2sf_7.jpg

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
😂😂😂😂🤐

قااااه_قاااااه😂#  

@پیشوولی،    عشقم کارتمو میتونی بزاری؟/

نگا کن  کارت عضویتم رو.................................... https://uupload.ir/files/j2sf_7.jp ...

😂😂😂😂😁😂😁😁😁😁😁😁این چیه...کجا بسلامتی..استخدام شدی😂😂😂

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
@fati_tork   برو برو خودتو کردی بابام این بابایه خوشگل تره من اینو میخوام😌😒

جهندموضرر#  

ایییییشه#  

برو_سوسک_شو#  

@fati_tork   برو برو خودتو کردی بابام این بابایه خوشگل تره من اینو میخوام😌😒

رو حرف مادرت حرف نزن بچه دههه 😡😠😠

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍
سلام عشقم...خوفی..😜😜😜ععع....پ اون کی بود😂😂😂😂

سللوم.................................خوفم............................... اونم یه کاربر دیگه ای هست...................استخدام شدم ............................از الان کارم شروع شد................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت