2777
2789
عنوان

برقیا😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 10190 بازدید | 934 پست
@ایسان234   😂😂😂😂لایک نکرده عزیزی بیا😂😂😂😂

😂😂😂😂✋✋✋معروفم‌ب لایک .

یکم‌برم ازاول کرم بریزم بیام.😂😂😂😂

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
😂😂😂😂✋✋✋معروفم‌ب لایک . یکم‌برم ازاول کرم بریزم بیام.😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂بریز بریز من عادت دارم دوسه تا دوستام تو سایت مث خودتن😂😂😂😂😂اعلاناتی نمونده

از اول از زیر صفر دوباره میریمش 😎نیسم اهل موندنی ک بو خدافظی میده😏تا یه تکونی ندی دعا نمیگیره 👐یه نمه سنگین بریز دیگه دوتا ببینیمت😏👐قبل اینکه بری ببین برای چی میری🚶به چی قراره برسی ک پاش همه چیتو میدی😏نمیخام ببینم رفتی و تهش پیچیدی😐یه روز بلاخره اوضاع خوبو همه میبینیم!😏           _shayea/

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😂😂😂😂😂😂بریز بریز من عادت دارم دوسه تا دوستام تو سایت مث خودتن😂😂😂😂😂اعلاناتی نمونده

😂😂😂😂✋✋✋✋تا ترکیدن دوباره بدرود

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
😂😂😂😂✋✋✋✋تا ترکیدن دوباره بدرود

😂😂😂😂👐

از اول از زیر صفر دوباره میریمش 😎نیسم اهل موندنی ک بو خدافظی میده😏تا یه تکونی ندی دعا نمیگیره 👐یه نمه سنگین بریز دیگه دوتا ببینیمت😏👐قبل اینکه بری ببین برای چی میری🚶به چی قراره برسی ک پاش همه چیتو میدی😏نمیخام ببینم رفتی و تهش پیچیدی😐یه روز بلاخره اوضاع خوبو همه میبینیم!😏           _shayea/
لایک نکن    

میکنم😝😝😝😝

@ایسان234   .................واییییییییی چقدر تگم میکنی................................. &nbs ...

لایکت میکنم عشقم😂😂😂✋✋✋

خا بکن😝😐🤣

بترکی هستی

لایکت میکنم عشقم😂😂😂✋✋✋

بکن# ‍لایک....................................عشخم...............................................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
@ایسان234     عنتر جانم چ مرگتع انقد لایکم میکنی،شدی مث کلینتون و انتقام هستم😂😂😂😂خاه ...

😂😂😂😂✋✋✋✋عنتر جان خوشم‌میاد بیایی ببینی ۱۰۰‌تا اعلانات اخرش ببینی همشون‌لایکن😂😂😂😂