2777
2789
عنوان

برقیا😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 10097 بازدید | 934 پست
عامین#   قااااه_قاااااه😂#  

😂😂😂😂😂😂😂

عنتر.برقی#  

از اول از زیر صفر دوباره میریمش 😎نیسم اهل موندنی ک بو خدافظی میده😏تا یه تکونی ندی دعا نمیگیره 👐یه نمه سنگین بریز دیگه دوتا ببینیمت😏👐قبل اینکه بری ببین برای چی میری🚶به چی قراره برسی ک پاش همه چیتو میدی😏نمیخام ببینم رفتی و تهش پیچیدی😐یه روز بلاخره اوضاع خوبو همه میبینیم!😏           _shayea/
به# #وقت ناهار  عنتره پیر✌ زر زیادیم نزنید من پیرم

الان ناهار؟/

واعو/

چی داری حالا؟/

نوش جووووون/

ب یاد من بیوف وقتی خوردی/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میرم.برنمیگردمااااااا#  

جهندموضرر#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
به# #وقت ناهار  عنتره پیر✌ زر زیادیم نزنید من پیرم

وااااااا#  ناهار کجا بود ............................الان ساعت 12......................................باشه پیشکسوت........................زر نمیزنیم............................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
😂😂😂😂😂😂😂 عنتر.برقی#  

قااااه_قاااااه😂#  

عنتر_برقی_هستم#  

گمبرو# قهرم#  

چنگیزو_قهرر# ؟/

لوس_بچ_ننع#  

باید  بریم فتا دیگه.......................................... دیشب میخواست اسکرین بزاره ازمون.. ...

بزاره هیچکار نمیتونه کنه اونوقت شمام  میتونین به جرم همین اسکرین ازش شکایت کنین معلوم نی چش بوده این یارو 😂😂

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍
رفتم#   بابای#  

شرت_کم#  

انتران پیر ناهار شام زود میخورن ،ناهارم ازعنتران کوچکتر تغذیه میکنم 

خو حالا ناهار چی داری عنتر پیر؟/

😂نی نی یارو تگ میکنه

اول کتک رو میخوری بعد نی نی یار میاد.............................................نمیتونم تضمین کنم جون سالم بدر ببری..............................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت