2777
2789
عنوان

چجوری واستون🤪🤦‍♀️😂👻

114 بازدید | 22 پست

چجوری رلتون واستون آیفون ۱۲ میخره؟؟😂

من یادمه دو سال با یکی بودم کلی واسش خرج کردم ولی اون هیچی اون فقط نگاه😐😂😂🤦‍♀️😒

رمز موفقیتتون چیه؟؟🤨😂

فاااااان#  

ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل😆

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ایفون نخریده ولی ست مروارید برام درست کرده حالا مروارید ارزش داره😁😂🤔

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

سلام دوستان به چند نفر نیروی کار برای فضای مجازی صرفا آشنایی با اینستاگرام لازم دارم پیوی تلگرام پاسخگو هستم♥️@yasiii7

پروردگارا حمایت مستقیم تورا میخواهم❤پروردگارا حفاظت مستقیم تورا میخواهم ❤پروردگارا عشق تورا میخواهم❤هر نشانی جز نشان عشق را از وجودم پاک کن🌱❤🌸
ایفون نخریده ولی ست مروارید برام درست کرده حالا مروارید ارزش داره😁😂🤔

واسه منکه تو دو سال هزارتومن خرج نکرد😑😂

برو خداروشکر کن😂

اون پسرایی که می‌خرن مغز خر خوردن 😆 

یه سریا شونم انتظارات دیگه از دختر خانم دارن در ازا آیفون 12 و.. 😉

حسابدارم✨ گاهی اوقات تنها چیزی که حال ما را خوب میکند، این است که یک نفر بی قید و شرط، کنارمان باشد، بدون نصیحت، بدون قضاوت، بدون عجله برای درست کردن حالمان. :)✨

یکی شاید خیلی دوستش داره و عشق زیادی داره و تهش میخواد باهش ازدواج کنه 

یکی نه طرفو برا دم دستی و عشق و حال و کیف میخواد نیتش هم ازدواج نیست 

یا ممکنه کلا یکی خسیس و حسابگر باشه یکی لارج و دست دلباز

یا ممکنه یکی اقتصادش ضعیف باشه و خود ش زحمت کشیده یکی نه از بابای پول باباش خرج میکنه که ایفن رقمی نیست و برای همه دوست دختراش ممکنه اینجور باشه و لزوما تصمیم ازدواج هم نباشه

خییییلی متنوعه نظر و نیت

اون پسرایی که می‌خرن مغز خر خوردن 😆  یه سریا شونم انتظارات دیگه از دختر خانم دارن در ازا آیفو ...

ینی چه انتظارایی ها😂😂🤦‍♀️😆