2777
2789
عنوان

خونه مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی آخه؟انسانیت که ب داشتن لوازم شیک وپیک نیست.ادم هیچی نداشته باشه ولی انسان باشه.شماکه خودتم م ...

ما لباسشویی داریم ماشین ظرفشویی داریم فر و مایکروفر داریم و خیلی چیزای دیگه 

دعا کنید که با همسرم خوشبخت بشم تازه نامزد کردیم ❤️.    برای خوشبختی من و همسرم صلوات بفرستین 😘

دوستان همه چیزهایی رو که می خواستم بگم گفتن، حالا اگه فکر می کنی خیلی برات مهمه،یه دستی به سر و روی خونه بکشین .دو تا میز اضافه کنین، پرده ها رو عوض کنین و ... چند تا کار کم خرج که خونه رو بهتر می کنه تو دید اول

دوستان همه چیزهایی رو که می خواستم بگم گفتن، حالا اگه فکر می کنی خیلی برات مهمه،یه دستی به سر و روی ...

خونه ما که نیست خونه مادرشوهرمو میگم 

دعا کنید که با همسرم خوشبخت بشم تازه نامزد کردیم ❤️.    برای خوشبختی من و همسرم صلوات بفرستین 😘
ما لباسشویی داریم ماشین ظرفشویی داریم فر و مایکروفر داریم و خیلی چیزای دیگه 

چه ربطی داره؟من نمیفهمم.فک کنم سنت خیلی کمه که اینطوری فکرمیکنی یاخونوادت خیلی پرتوقع هستن که میترسی ببینن،مگه میخای خونه اونا زندگی کنی

چه ربطی داره؟من نمیفهمم.فک کنم سنت خیلی کمه که اینطوری فکرمیکنی یاخونوادت خیلی پرتوقع هستن که میترسی ...

خانوادم حساسن میگن میتونستی بهتر شوهر کنی

چه ربطی داره؟من نمیفهمم.فک کنم سنت خیلی کمه که اینطوری فکرمیکنی یاخونوادت خیلی پرتوقع هستن که میترسی ...

خودمم 22سالمه

خانوادم حساسن میگن میتونستی بهتر شوهر کنی

دیگع خودت باید یجوری قانعشون کنی.ازخوبیاشون یا خوبیای شوهرت بگی تا قانع بشن.اگه اینطوری فکرکنی فردا توزندگی مشترک به مشکل برمیخوری.اگه خدایی نکرده دعواتون بشه بخای اینارو تو سرش بزنی ازچشمش میفتی.خونواده شوهرمنم شهرستانی ان وخیلی زندگی ساده ای داشتن.اتفاقا من دوران عقد ک میرفتم خونشون خیلی راحت بودم چون ساده بودن.احساس راحتی میکردم.اگه تجملاتی بودن خودت معذب میشدی

دیگع خودت باید یجوری قانعشون کنی.ازخوبیاشون یا خوبیای شوهرت بگی تا قانع بشن.اگه اینطوری فکرکنی فردا ...

اره راست میگی واقعا. خونه خودتون هم ساده بود؟