2821
2789
عنوان

عجب دنیایی

161 بازدید | 15 پست

تا میفهمن دوستشون داری هار میشن سرد میشن

رفتارشون تغییر میکنه 

خیلی خسته شدم

از وقتی فهمیده دوسش دارم و نمیخام بره هی سرد شده هی یه حرفایی میزنه دلم بشکنه

قرار گذاشتیم همو ببینیم باهم حرف بزنیم

ولی من دیگه خستم میخام کات کنم خیلی دوستش دارم ولی نمیارزه هر روز دلم میشکنه وقتی از خواب پا میشم قلبم میسوزه

حالم گرفتس

لعنت ب خودم و دلم...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

💦

بیخیال بابا، زندگیتو بکن 

اگر می‌خواهید یک نفر را بکشید پیشنهاد میکنم اول به او محبت کنید، خاطره بسازید، ساعت ها با او وقت بگذرانید، غافلگیرش کنید به هر بهانه ای،شادی اش را باعث شوید، برایش سنگ صبور باشید.... اینگونه زندا اش میکنید................. و دقیقا زمانی که به جز شما کسی را در زندگی اش ندارد رهایش کنید.... او را در بدترین شرایط زندگی اش.. درست وقتی که به شما بیش از هر کس دیگه ای نیاز دارد تنها بگذارید... ودر آخرین مسیجتان برایش آرزوی خوشبختی بکنید...... شک نکنید او خواهد مرد.... هر روز از نو می‌میرد و تا عمر دارد آن آدم سایق نمی‌شود.............................. وقتی که درست زیر پاهایشان لهت کردند بالای سر میگذارنت به عزت و شرف لا اله الا الله............. خوشبحال سنگ که نداره دل تنگ........................                       زخم که قدیمی بشه یا میشه ماندگار یا میشه یادگار💔
واسه همینه که من هیچوقت روابط دوستی رو نپسندیدم به نظرم جنبه سواستفاده از دختر رو داره

همش سو استفاده تا عشق و حال خودشونو کردن باهات سرد میشن میرن سروقت یکی دیگه

خودش هم اولاش اینجور میگفت میگفت بعضیا لیاقت ندارن ولی الان من براش میمیرم ولی اون عین خیالش نیست

خودشم جزء همون دسته بودن پس

زندگی یک اثر هنریست که به جای فک کردن به او بهتر است که لذت ببرید⭐🌈 ( مرد هستم عزیزم عزیزم نکنید خجالت میکشم)
همش سو استفاده تا عشق و حال خودشونو کردن باهات سرد میشن میرن سروقت یکی دیگه

چون که میگذرد غمی نیست ...هیچی ارزش اینو نداره خودتو ناراحت کنی ای کاش دخترا یاد میگرفتن احساسشونو خرج هر بی صفتی نکنن تا وقتی وارد زندگی مشترک شدن اونوقت تا میتونن به همسرشون محبت کنن

الانم فراموشش کن به پیشرفتت فکر کن تو یه بار زندگی میکنی

چون که میگذرد غمی نیست ...هیچی ارزش اینو نداره خودتو ناراحت کنی ای کاش دخترا یاد میگرفتن احساسشونو خ ...

نمیتونم اصن از وقتی پا میشم همش استرس دارم قلبم درد میکنه

قراره فردا پس فردا همو ببینیم

نمیدونم چی میشه ولی میخام تموم بشه خیلی خستم روحیم بد باختم

نمیدونم ولی اینجور ب نظر میرسه

اسی هیچ وقت خودت رو برا کسی تمام نکن 

بزار دست نیافتنی باشی 

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ،ولی پی شبنم نمیگردم با خفت و خاری🤠بخشیدمت برو حلالت کردم نیازی نبود کاربریتو ببندی ، برگرد ،حرفاتو باور کردم 🤚