2777
2789
عنوان

کبدچرب

734 بازدید | 22 پست

بچه ها دلم آشوبه داغونم .ترسیدم

شوهرم کبد چرب گرید ۳داره.اما هیچ علایمی نداره.سنگ کلیه داشت که سونو متوجه کبدش شد

خیلی ترسیدم و استرس دارم. تروخدا بهم بگین کسی داشته درمون شده باشه؟خطرناکه؟لطفا راهنماییم کنید

منو همسرم تازه مادرامونو از دست دادیم خیلی غم تو زندگیمون داریم

این دیگه چه مرضی بود

ما از عطاری دارو گرفتیم

بنظرتون دکتر هم بریم؟

به اندازه ی ادما نباید دست زد.آدما همونقدر که هستن .هستن.

حتما دکترببر ،،،چیزی نیست نگران نباش ولی تحت نظر دکترباش،،،،برادرمن چندساله داره چربی وبایدکم استفاده کنه....یه قرص هم هست لیورگل بایدبخوره...اگه رعایت کنه خوب میشه.... 

دکتر برو حتما در کنار دارویی که دکتر میده با مشورت دکتر دارو های گیاهی هم مصرف کنه

ورزش هم شنیدم خیلی خوبه

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت....چیه تو ایران زندگی میکنی توقع داری همه چی بر وفق مرادت باشه؟😐

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام، عزیزم، بهترین درمان کبد چرب، کاهش وزن هست 

حتما با به دکتر تغذیه ی خوب مشورت کنید 

بهترین کار هم رژیم درست و اصولیه زیر نظر دکتر تغذیه، یه رژیم سالم باید همه ی مواد غذایی و گروه های غذایی رو توش داشته باشه تا بدنش دچار کمبود و عوارض نشه، من چند وقت پیش رژیم داشتم،. خدا رو شکر، خیلی راضی بودم،دکترم کار تغذیه بیماری ها رو هم انجام میده 

لینک کانال دکتر تغذیه مو که ازش رژیم گرفتم برات می فرستم، امیدوارم به کارت بیاد، 🌹

اینم لینکش 👇

Drzahrab@

آدرس کانال :

http://t.me/dietclinicz/

چه جالب،  منم دقیقا عین شوهر تو پهلوم درد میکرد رفتم سونو کلیه فهمیدم کبدم چرب گرید3

میدونی خطرناک هست فقط فقط وزنش بیاره پایین. 15 کیلو 20 کیلو بیاد پایین. 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
چه جالب،  منم دقیقا عین شوهر تو پهلوم درد میکرد رفتم سونو کلیه فهمیدم کبدم چرب گرید3 میدونی خط ...

الان گرید شما اومده پایین؟؟

تورو خدا دکتر به شوهرت چی گفت چه دارویی داد گفت چی رعایت کنه؟؟؟ 

گفت چربیجات شیرینی جات الکل نمک ممنوع

اما سبزیجات و میوه جات بخوره

آب مابین غذا نخوره.  ورزش کنه.   خاکشیر نیم ساعت قبل از صبحانه بخوره و ناشتا بخوره

نترس بهترین کارو کردید خواهر من گرید 3 بودعطاری انقد براش دارو گیاهی عرقیات داد حجامت کرد زالو درمانی کرد الانم حالش خیلی خوبه خدارو شکر. چیه دکتر آخه 50 جور مرضم میزارن روش 

گفت چربیجات شیرینی جات الکل نمک ممنوع اما سبزیجات و میوه جات بخوره آب مابین غذا نخوره.  ورزش ...

همسرمنم کبدچرب داشت تنهاراهش رژیم ورزشه منم سرخودخاکشیردادم بعدایکی توهمی نی نی سایت گفت خاکشیرنده  خاکشیرقطع کردم وزنش پایین اوردخوب شد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز