2821
2789
عنوان

دلم شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 45 پست
حرفامون نصفه نیمه موند

عزیزم چرا تو باید فقط مشتاق ادامه ی حرفا باشی .. اونم علاقه داشت زنگ میزد

وقتی یه بار به کسی زنگ میزنی و جواب نمیده دیگه منتظر زنگ اون باش اگه جواب ندادنش عمدی نباشه خودش تماس میگیره اگرم عمدی باشه تو ک نباید غرورت رو بشکونی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم  خواهرم این طوری.هر وقت خودش دوست داره وحسش داره می زنگه.واگر من زنگ بزنم یک جوری خلاصه می ...

من گوشیم هیچ وقت شارژندارم. یعنی شوهرم اجازه نمیده شارژش کنم. حتی تک زنگ. میگه به خانوادت زنگ میزنی محلت نمیدن

شوهرم همیشه میگه اونا تو رو نمیخوان

یک نصیحت   خواهرانه بهت بکنم اگر خانواده ات حتی اگر نخوانت هم به شوهرت بروز نده.وهمیشه از خانواده ات تعریف کن.وگرنه شوهرت  پاش جا می گیره ودیگه نمی تونی جمعش کنی.

من گوشیم هیچ وقت شارژندارم. یعنی شوهرم اجازه نمیده شارژش کنم. حتی تک زنگ. میگه به خانوادت زنگ میزنی ...

به شوهرت چه ربطی داره.مگه اون با خانواده اش صحبت می کنه از تو اجازه می گیره؟عجب ادمیه که اجازه نمیده شارژ بگیری

یک نصیحت   خواهرانه بهت بکنم اگر خانواده ات حتی اگر نخوانت هم به شوهرت بروز نده.وهمیشه از ...

من بروز نمیدم. خودش میبینه دیگه. 45 روزه خونه هیچکس نرفتم. حتی مامانم میگه بمون خونه ت

من بروز نمیدم. خودش میبینه دیگه. 45 روزه خونه هیچکس نرفتم. حتی مامانم میگه بمون خونه ت

خوب منم از اسفند پارسال خونه خواهرم نرفتم.خونه پدرم هم یک ماه ونیم نرفتم.کرونا رو بهانه کن.واگه ازت پرسید زنگ‌می زنن بگو اره  می زنن.

به شوهرت چه ربطی داره.مگه اون با خانواده اش صحبت می کنه از تو اجازه می گیره؟عجب ادمیه که اجازه نمیده ...

شوهرم خودش شارژ میفروشه اینترنتی همیشه گوشیش شارژ داره. میگه بیا با گوشی من حرف بزن. اما تازگیا فهمیدم ضبط 😧مکالمه داره

شوهرم خودش شارژ میفروشه اینترنتی همیشه گوشیش شارژ داره. میگه بیا با گوشی من حرف بزن. اما تازگیا فهمی ...

عجب شوهری داری واقعا.خودت مگه کارت بانکی نداری که پول داشته باشه؟رمز دومش فعال کن.خودت شارژ بخر.

خوب منم از اسفند پارسال خونه خواهرم نرفتم.خونه پدرم هم یک ماه ونیم نرفتم.کرونا رو بهانه کن.واگه ازت ...

سالگرد بابای مهربون خدا بیامرزم جمعه اس. نمیدونم چیکار کنم. مامان رو نمیده بریم خونش

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز