2777
2789
عنوان

یه روزی میاد

76 بازدید | 4 پست

یه روزی میاد که همه شماهایی ک اینطور میگین پشیمون میشین

یه روزی میاد که حقیقت روشن میشه

ی روزی میاد ک دیگ میتونیم از خودمون دفاع کنیم

امیدوارم زود بیاد

چون من که دارم له میشم زیراین فشار 

خدایا شکرت 

راه سختی بود اما ممنون ک کمک کردی انتخابش کنم

نمیگم# چیه منظورم اما یه روزی میاد ک همه این اتفاقای بالا افتادع و من میام اینجا نگاه میکنم ب تاپیکم و خوشحال میشم ک بالاخره اون روز اومد...

خداکمکتون کنه🥰

عضو گروه بنفش💜#وزن اولیه:۸۹.۴۰۰ #وزن هدف:۶۵    ‌         ‌  همیشه وقتی حرف از لاغری میزنم همسرم میخنده و میگه خانم منو تو نمیتونیم وزن کم کنیم بیخودی خودتو اذیت نکن!باید بهش اثبات کنم ک من قدرتمندم و میتونم ...من باید بتونم که مثل بقیه انسانها خوش اندام باشم ! من نباید نعمت خوش اندامی رو از این صورت جذاب و موهای قشنگمم بگیرم!من میتونم شبیه تر به فرشته هابشم 💪💪💪💪💪💪💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قیامت 😳

🤣🤣🤣🤣نه زودتررررر

عضو گروه بنفش💜#وزن اولیه:۸۹.۴۰۰ #وزن هدف:۶۵    ‌         ‌  همیشه وقتی حرف از لاغری میزنم همسرم میخنده و میگه خانم منو تو نمیتونیم وزن کم کنیم بیخودی خودتو اذیت نکن!باید بهش اثبات کنم ک من قدرتمندم و میتونم ...من باید بتونم که مثل بقیه انسانها خوش اندام باشم ! من نباید نعمت خوش اندامی رو از این صورت جذاب و موهای قشنگمم بگیرم!من میتونم شبیه تر به فرشته هابشم 💪💪💪💪💪💪💪