2777
2789
اهان یعنی این عکسی که گذاشتی عکس یه آقای ۳۷ ساله بود؟؟؟باشه

دوس ندارم خودمو ثابت کنم یکم دقت کنی ادیت رو عکس کاملا مشخصه که با اسنپ گرفته شده  و بوتاکسم نقش مهمی داشته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ینی شوهرت الان چجوری سنشو 5 سال کوچیک کرد😐تو شناسنامه😐مگ شدنیه😐ینی الان 20 سال ازت بزرگ تره😐طفلی ...

اره وقتی فهمیدم حالم باهاش خوبه نخواستم ایت تفاوت زیاد خودشو نشون بده البته از اولم خوب بود زیاد بهش نمیخورد رفت بوتاکس کرد یکم بهتر شد عکسم با اسنپ چت گرفته شده واسه اختلاف سنی زیادمونم تو شناسنامه ۵ سال کوچیکش کردیم

الهی دورت بگردم گلم ایشالا مشکلاتت حل میشه عزیزم همه ی مشکلاتی داره دیگ ایشالا همش درست میشه غصه نخو ...

قربونت برم خانوم خوشگله 😘😘😘

وارد تاپیک گروه لاغری بامداد خمارشدم به امید خدا و با اراده ی قوی تا عیدوزنمو 70میرسونم تونستم همیشه و اینبارم میتونم وزن اولیه در در 13دی 83وزن هدف 70❤️❤️😍😍😍💪💪💪💃💃👯‍♀️
دوس ندارم خودمو ثابت کنم یکم دقت کنی ادیت رو عکس کاملا مشخصه که با اسنپ گرفته شده  و بوتاکسم نق ...

من خودم همه هیکلم عمله با یه بی سواد و بچه حرف نمی زنی کاش جوابمو نمی دادی ولی احمق فرضم نمی کردی 

بچه هام یعنی تمام دنیام😍😍😍
من خودم همه هیکلم عمله با یه بی سواد و بچه حرف نمی زنی کاش جوابمو نمی دادی ولی احمق فرضم نمی کردی&nb ...

گلم من همچین جسارتی نکردم مشکلی ام دارم میتونم همین الان از کاربریم خارج شم و جوابتو ندم. ولی شوهرم خیلی به خودش میرسه از همون اولشم ولی یکم چروک روی  پیشونیش با یکم گودی زیر چشم داشت که با بوتاکسو فیلر تقریبا بهتر شد 

بیخیال گلم بچس دیگ اشتباه کرده 

ببین من یه زنه سی و یه سال ام انگار داره با بچه حرف می زنه از وقتی خودمو شناختم تو مطبا و آرایشگاها بودم ختم اینکارا هستم  یکی اینجوری احمق فرضم کنه اتیش می گیرم 

بچه هام یعنی تمام دنیام😍😍😍
خدانکنه گلم😍شما باش زندگی کن ما بدونیم این زندگی هنوز قشنگیاشو داره

فک نکنم دیگه قشنگی مونده باشه باورت میشه همین تتو و کاشت ناخنو و.... که تو واسشون تاپیک زدی واسه من شده یه حسرت بزرگ چون شوهرم فوق العاده محدود کرده حتی اجازه نصب یه اینستا ندارم همش تو خونه اسیرم کرده الانم یه جور دیگه اسیر شدم نمیدونی چجوری با چه التماس باهاش عروسی کردم  عاقبتش شد این

وارد تاپیک گروه لاغری بامداد خمارشدم به امید خدا و با اراده ی قوی تا عیدوزنمو 70میرسونم تونستم همیشه و اینبارم میتونم وزن اولیه در در 13دی 83وزن هدف 70❤️❤️😍😍😍💪💪💪💃💃👯‍♀️