2777
2789
عنوان

چیکار کنم من😔

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 25 پست
میدونی و واسه چیزی که اتفاق نیفتاده اینجوری رفتار میکنی تو میگی نامزدت اونو ندیده انقد حساس میشی نام ...

نمیدونم باید چیکار کنم هیچی هم نگم حالم‌بد تره میشه آخه خب من به کی باید بگم

نمیدونم باید چیکار کنم هیچی هم نگم حالم‌بد تره میشه آخه خب من به کی باید بگم

به نظرم با یه مشاور صحبت کن ولی به هیچ وجه موضوع رو به نامزدت نگو الکی کدورت درست نکن عزیزم

گلومون مونده زیر چاقوی کند روزگار....نه میبره نه ول میکنه!!!!! بیشعوری اگه درد داشت بازم یه عده ای مسکن میخوردن به کارشون ادامه میدادن......... هر چی رو که گفتیم خدا نصیب نکنه فول اچ دی نظاره گرش بودیم!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

معلومه که نه انقد اعتماد به نفستو بالا ببر که نامزدت فقط تو رو ببینه بهش محبت کن بنده خدا از هیچی خب ...

فقط همین امشب بود اینجوری شدم چون مامانش اینجا بود همش اسم اون‌دخترو میاورد نامزدم هم کاملا متوجه شد حالم خوب نیس ولی نگفتم چرا

آخه من‌رد کردم ولی اون رد شده اون فامیلمونم با یکی دوسته همه رو رد میکنه

چه فرقی داره اخه 

برای توو هزارتا خواستگار میاد توو در نهایت شوهرتو انتخاب کرد

اونم ممکنه برای هزار نفر خواستگاری برع ولی درنهایت برای توعه

در ضمن میگی ندیدن همو اصلا ممکن بود بره خواستگاری شوهرت از اون خوشش نیاد

چه فرقی داره اخه  برای توو هزارتا خواستگار میاد توو در نهایت شوهرتو انتخاب کرد اونم ممکنه برا ...

آره اینم میشه

اولش اصلا اهمیت نمیدادم به این موضوع ولی الان میبینم که خیلی بچم و سر هر چیزی زود اشکم در میاد

فقط همین امشب بود اینجوری شدم چون مامانش اینجا بود همش اسم اون‌دخترو میاورد نامزدم هم کاملا متوجه شد ...

خب بیاره تو الان ملکه قلب همسرتی خوب کردی چیزی نگفتی چرا باید بابت چیزی که اتفاق نیفتاده دوران خوشتو زهر کنی به لحظه فکر کن مثبت اندیش پر انرژی تو تنها ساکن قلب نامزدتی برو برو پی ام بده یکم نازشو بکش ببین چه میکنه واست

گلومون مونده زیر چاقوی کند روزگار....نه میبره نه ول میکنه!!!!! بیشعوری اگه درد داشت بازم یه عده ای مسکن میخوردن به کارشون ادامه میدادن......... هر چی رو که گفتیم خدا نصیب نکنه فول اچ دی نظاره گرش بودیم!!!
خب بیاره تو الان ملکه قلب همسرتی خوب کردی چیزی نگفتی چرا باید بابت چیزی که اتفاق نیفتاده دوران خوشتو ...

مرسی عزیزم من داشتم به این فکر میکردم که تو آینده خیلی بیشتر اذیت میشم پس بهتره بهم بزنم ولی با حرفات خیلی آروم شدم🙂❤

گفتم برو بخواب حوصله‌ی چت کردن ندارم😥

اشتباه کردی گلم حالا امشب قشششششنگگگ بشین فکر کن خوبیاشو به چشمت بیار به این فکر کن اون اصلا اون دخترو ندیده فردا با یه حرف عاشقانه از دلش دربیار نذار سرد بشه ازت

مرسی عزیزم من داشتم به این فکر میکردم که تو آینده خیلی بیشتر اذیت میشم پس بهتره بهم بزنم ولی با حرفا ...

خواهش میکنم🌹🌹🌹 خوشبخت بشی الهی عزیزم