2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم تو زیاد رو دادی به خانواده شوهرت رو دادب منم سال اول ازدواجم مادرشوهرم همینجوری بود خیلی باهاش سر شوهرم جنگیدم تا یه سال از زندگی چیزی نمیفهمیدم چون همش با شوهرم سر خانوادش دعوا داشتیم تا اینکه مادرشوهرم دید حریف من نمیشه نمیتونه دخالت کنه خلاصه خسته شد رفت پی کارش

بنظرم تو زیاد رو دادی به خانواده شوهرت رو دادب منم سال اول ازدواجم مادرشوهرم همینجوری بود خیلی باهاش ...

موندم چرا این آدما اصلا زن میگیرن برا بچشون، بگو خب بذارش ور دلت اینقد خاطر خاشی،

خدایا تو دلیم رو حفظ کن...🌹🌹😍😍

وقتی جای مامانم اینا بودم و ماجرارو فهمیدن بهم حق دادن همیشه همه میگفتن من خیلی زن کاملی هستم با اینکه سنم کم بود ولی خوب خانه داری میکردم میگم که شوهرمم با خودم خیلی خوب بود فقط این مسایل بود و من نمتونستم باهاش کنار بیام.

به هیچکسم نگفتم که قهرم حتی خاهرم چون راه دوره و نمیخواستم مضطرب بشه .فامیلا و خاله هام باهمسرم تویه خیابون مغازه دارن اصلا همونا باعث ازدواج ما بودن.از اینکه هی به مامانم زنگ میزدن و میدین من اونجام شک کردن و فهمیدن.

شوهرمم خودش زنگ زده بود به شوهر خاهرم گفته بود و خاهرم فهمید

۹۹ درصد مواقع اینجور آدم ها درست بشو نیستن . هی زن میمونه و میجنگه آخرشم هیچی ،فقط دیگه اعصاب و روانی از خانم باقی نمونده .از الان همه ی احتمالات رو در نظر بگیر . حتما برو مشاور . اگه بخوای تلاشی بکنی برای تغییر زندگیت حتما مشاور کمکت میتونه بکنه 

ی صلوات مهمونم کن ....
خیلی پیچیده است واقعا نمیدونم چ بگم

دخترم شما ک باید یکی ب خودت مشاوره بده هنوز ازدواج نکردی تجربه نداری این تاپیک مناسب شما نیست عزیزم برو بخواب 

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

ولی من کامل بودم تو همچین جریانی 

اها ، من نبودم ، ابته تو جراینای سختی بودم مثل جدایی پدر مادرم، مثل ازدواج پدرم ، مثل بچه دار شدن پدرم ، مثل وسواس فکری ، استرس غیر طبیعی و....

که فقط خودم با کمک خدا و بدون کمک هیچ کسی حتی خانوادم تک تک دردامو درمون میکنم

بخدا نمیخام شعار بدما ویل فقط خودمون برای خودمونیم من یکسال تو ی شرایط وحشتناک زندگی کردم ولی خودم خودمو ساختم و بزرگ شدم ، خودم درس خوندم تا بهترین مدرسمون شدم و هستم اونقدر تلاش میکنم تا بشم خانم دکتر اینده که کسی بچه طلاق بودنمو یادشم نیاد

تروخدا همشو بخونین

من همه رو خوندم اسی زندگیت نیاز ب کمک داره 

و مطمیناا  کمک خوانواده توو شوهرت و ما نمیتونه دردی از دوات کم کنه

مشاوره برو تنها راهش همینه 

چون اعتیاد داره عرقم ک میخوره

خود توام نیاز ب راهنمایی داری ک چجوری زندگی مستقلتو شروع کنی زندگی ک اولویت خودت و شوهرت بدون فک کردن ب خانواده شوهرت بدون وابستگی ب اونها

برخورداتت با شوهرت بجا نبودن 

مثلا جایی ک باید ب روش میوردی نیوردی ولی سر خونه کدوم خانواده رفتن دعوا کردی و نشونه خستگیه تو از شرایطه 

و شوهرت نیاز ب کمک داره چون علاوه بر مشکلات اعتیادش 

شخصیت وابسته ای داره اون باید درمان بشه 

بازم ی روانشناس و مشاوره بهتون میگه چه کارایی بکنین