2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم گفت چطور داداشمو تحمل میکنی!؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 27 پست

باید میگفتی رفتار یک مرد در جایگاه برادر و همسر باهم فرق داره مسلما با من اون جوری رفتار نمیکنه

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

بگو از تحمل خواهرش که سختتر نیست  

شوخی#  

إِلَهِي كَيْفَ أَدْعُوكَ وَ أَنَا أَنَا، وَ كَيْفَ أَقْطَعُ رَجَائِي مِنْكَ وَ أَنْتَ أَنْتَ، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَسْأَلْكَ فَتُعْطِيَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَسْأَلُهُ فَيُعْطِينِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَدْعُكَ [أَدْعُوكَ ] فَتَسْتَجِيبَ لِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَدْعُوهُ فَيَسْتَجِيبُ لِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَيْكَ فَتَرْحَمَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَتَضَرَّعُ إِلَيْهِ فَيَرْحَمُنِي، إِلَهِي فَكَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَى عَلَيْهِ السَّلامُ وَ نَجَّيْتَهُ، أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ أَنْ تُنَجِّيَنِي مِمَّا أَنَا فِيهِ، وَ تُفَرِّجَ عَنِّي فَرَجاً عَاجِلاً غَيْرَ آجِلٍ، بِفَضْلِكَ وَ رَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شوهر منم یه بار سر خواهرش داد زد خواهرشوهرم بهم گفت بدت نیادا شوهرت اصلا اخلاق نداره

منم گفتم والا داداش شماست ای کاش از اول درست تربیت میشد که الان داد نزنه

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

میگفتم خداتونو شکر کنین ک من بله دادم وگرنه رو دستتون میموند😅🤣😌

اتفاقا گفتم به جز من هیشکی فرزین و تحمل نمی‌کرد البته اخلاق های خوبش بیشتره اما فقط داده یعنی روزی سه تا فریاد داره کمش

هر مشکلی حداقل دو راه حل داره. یک سکوت. دو گذر زمان. 
باید میگفتی رفتار یک مرد در جایگاه برادر و همسر باهم فرق داره مسلما با من اون جوری رفتار نمیکنه

البته خواستم یکمم کرم بریزم یعنی من خوبم ولی گفته شما درست هم هست

البته خواستم یکمم کرم بریزم یعنی من خوبم ولی گفته شما درست هم هست

اینجور مواقع با تعریف از همسرتون شخصیت خودتونو بالا میبرین

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
اینجور مواقع با تعریف از همسرتون شخصیت خودتونو بالا میبرین

از اخلاق های خوبش گفتم ولی در واقع بد اخلاقه خیلی مراعاتشو میکنم

😲 چیزی بهت نگفت چون ب تربیت مادرش تیکه انداختی 

نه لال شد

دیگه خودشون اخلاقمو میدونن من کلا جواب میدم

اوایل جواب نمیدادم بعد میومدم خونه خود خوری میکردم کینه طرفم به دل میگرفتم

الان روشمو تغیر دادم یکی یه چیز بگه جواب میدم خیلی هم راحتم بعدم فراموش میکنم

نه لال شد دیگه خودشون اخلاقمو میدونن من کلا جواب میدم اوایل جواب نمیدادم بعد میومدم خونه خود خوری ...

همسر شما هم زود عصبانی میشه اگر بله راه حلی پیدا کردین؟ 

همسر شما هم زود عصبانی میشه اگر بله راه حلی پیدا کردین؟  

اره زود عصبی میشه زودم فروکش میکنه

ولی من کمتر عصبی میشم دیگه تموم نمیکنم

همین امشب من با بچه بودم خودشو دخالت داد یه چیز گفت البته اروم گفت بعد من نیم ساعت غر غرکردم  هیچی جوابمو نداد الان اعصابم خورده

راه حل نه پیدا نکردم البته خونه مامانش اینا بیشتر عصبی میشه به من زیاد ربط نداره

اره زود عصبی میشه زودم فروکش میکنه ولی من کمتر عصبی میشم دیگه تموم نمیکنم همین امشب من با بچه بودم ...

پس مثل همیم مال منم همینه فقط من انگار نمیشنوم فریاداشو کلا بی توجه شدم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز