2777
2789
عنوان

دوست پسر هیولای دو سر

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 63 پست

وقتی از فرهنگ غرب کپی برداری میکنن نتیجه ش میشه این...

ممنون از تذکر و دلسوزی تون.....

حس انسان دوستانه...👏👏👏👏👏👏

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کل پسرا اولین فکرشون رابطه و این چرت وپرتاس 

هرکس هم میگه نیست یا دروغ میگه یا مرد نیست 

واین یه چیز طبیعیه فقط باید طرفتو بشناسی که چقدر رو غریزه و شخصیتش کنترل داره 

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 🙃

بهترین قسمت صحبت هات اینجا بود که گفتی پیشرفت یعنی انقدر عزت نفس داشته باشم تا از من سو استفاده نشه . خیلی خوب بود 

باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم
همه افراد مثل دوستان شما نیستن، همه دخترها هم شرایط یکسان ندارن نمیشه برای هر آدم و هر رابطه‌ای نسخ ...

افرین قربون دهنت💜بجای هم فکر نکنیم بجای هم تصمیم نگیریم 

🍃💖یه صلوات مهمونم کنید ...دوستدار شما پری دریایی    
۲۳سالته کارشناسی حقوق داری سربازی ام رفتی؟؟؟!صداقتتو دوس دارم

بله چرا پ بده مگه؟ البته ما دور از پادگانیم کسی هم نمیاد مجبوریم گوشی داشته باشیم

مردی از جنس جامعه🙂 به امید جهانی بدون خشم علیه بانوان سرزمینم 🌺

سلام ب شما آقای محترمی ک واقعااین مورد براتون دغدغه شده! تمام اینایی ک فرمودین کاملا درسته! ولی متاسفانه الان جوجامعه داره ب سمتی میره ک همه میخان این مدلی باشن و فک میکنن اگر اینکارها رو نکن از غافله عقب هستن... ب لطف اینترنت الان همه دیگه از عواقب کارشون خبر دارن ولی همچنان میخان تا ته موضوع رو برن و تجربه دیگران میخان براشون تکرار بشه و میشه!!! 

بله چرا پ بده مگه؟ البته ما دور از پادگانیم کسی هم نمیاد مجبوریم گوشی داشته باشیم

۱۸ام وارد دانشگاه شده باشی الان باید لیسانس باشی

🍃💖یه صلوات مهمونم کنید ...دوستدار شما پری دریایی    
۲۳سالته کارشناسی حقوق داری سربازی ام رفتی؟؟؟!صداقتتو دوس دارم

خب منم ۲۳سالمه.و کارشناسی کامپیوار دارم.

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم
😑😑😑😑 چشم ها را باید شست

واقعا از نظرات شگفت زده شدم فکر میکردم فحشم میدن 😄👍ولی واقعا عالی بود 

مردی از جنس جامعه🙂 به امید جهانی بدون خشم علیه بانوان سرزمینم 🌺
واقعا از نظرات شگفت زده شدم فکر میکردم فحشم میدن 😄👍ولی واقعا عالی بود 

ن چرا فحش واقیعت جامعه اس.

اصلا بعضیا طوری به ادم میگن وااقعا دوست پسر نداااری؟انگار طرف دست و پا نداره😐