دوست دختر یا دوست پسر
با سلام و احترام بنده در ابتدای امر غلط کردم شما درست میفرمایید
من مطمئنم که این پست به زودی حذف میشه یا قفل میشه چون خیلیا توانایی شنیدن حرف راست رو ندارن پست های زیادی داشتم که حذف شدن اینم روش
این رو برای کسانی نوشتم که در کل با من مخالفن
بنده یک پسر ۲۳ ساله اهوازی ام و در حال حاضر سرباز . من تا به حال نه دوست دختری داشتم و نه سعی کردم با کسی رابطه ای داشته باشم واقعا ناراحت میشم عمیقاً
چرا واقعا باید دختری با یک پسر تماس بگیره و ساعت ها حرف بزنن و درنهایت هیچ به هیچ که هیچ . من به لطف رفقای بی غیرتم که در هنگام مکالمه صدا رو روی اسپیکر میذارن خیلی از حرف ها رو میشنوم مثلا دختره میاد میگه رفتم خرید فلان کفشو خریدم شلوار گرفتم طرف بحث رو میکشه به ۱۸+ میگه دارم ناهار میخورم پسره جان جان میکنه و دوباره بحثو منحرف میکنه دختره درد دل میکنه اما متاسفانه فقط به فکر میل جنسی خودشه عزیزان ما فقط دختر هرزه نداریم بلکه پسر هرزه خیلی زیاد داریم واقعا چرا وابسته به این افراد هستید جالب ترین چیز اینه که رفیق های من شماره های دوست دختراشونو به اشتراک میزارن با بقیه اقا مثلا این فلانیه یا از فلانی چه خبر یا این با اونه هنوز ؟ چرا واقعا بهشون اجازه میدید که بیان و وارد زندگیتون بشن خدا شاهده اگر نیمچه مثقالی از سر محبت با شما صحبت بکنن من خیلی دعوام شده که تو به چه چقی داری با دختر مردم اینشکلی برخورد میکنی جوابشون اینه که الان جامعه رو به پیشرفت فکرت کهنست باید اینطوری باشه در اصل بهشون میگم خواهر خودتم با کسی باشه همچین تفکری داری فقط در قبال این سوال سرخ و سفید میشن همین .
واقعا میشنوم طرف بهم میگه باید شکم سیری بزنی به دختره خودش برمیگرده در کمال تعجب رگباری زنگ میزنه به این شخص و این اقا براش بهونه میاره خواهش میکنم خودتونو ذلیل نکنید بخدا اخرش خبری نیست نه این میاد خواستگاری نه شما باهاش زندگی میکنید چون دوطرف به هم اعتمادی ندارید چون خودشون مخفیانه باهم بودن و حاصلش واقعا چیز درستی نخواهد بود
عجیب تر اینکه طرف نامزده خانواده ها در شرف تدارک ازدواجن طرف با نامزدش صحبت میکنه نیم ساعت بعد زنگ میزنه یه شخص دیگه دل و قلوه میگیره واقعا کار درستی نیست پیشرفت یعنی اینکه من امروز بهترین سواد رو داشته باشم یعنی درک بالا داشته باشم بهترین فیلم های ارزشی رو ببینم بهترین دایره لغات رو داشته باشم که فردا تپق نزنم جلو بقیه و اینقدری عزت نفس داشته باشم که اجازه ندم از من استفاده بشه برای پر کردن تایم اضافه شخص دیگه
خواهر من من خیلی ادم خوبی نیستم ولی واقعا حرص میخورم از این موجی که بین دختر ها به وجود اومده لطفا قید دوست پسر و این مزخرفات رو بزنید