2777
2789
عنوان

خداروشکر که کووید ۱۹ اینجوری نیست😁

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کن فقط عروسیت یهو تر بزنی به خودت    

مثل خنده نوزادی که غرق خواب است،   مثل بوی خانه کاهگلی پس از باران  ، یا کشیدن نقاشی روی شیشه بخار کرده،   مثل پیدا کردن جای خالی در اتوبوس با یک بغل خستگی  ، صدای موج دریا در شب  ، بوسه‌های ناگهانی  ، چای تازه‌دم قند پهلو توی استكان کمر باریک  ، یا مثل دستان گرم مادر بزرگ  ، دوست داشتنت همین قدر شیرین است 
خوب مای بی بی کردن بهتر از افت فشار و نفس نکشیدن و مردنه

ولی اونجوریم از بی آبی بدن میمردیم.  

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

تر زدن وسط خیابون یا وقتی تو اتوبوس نشستی چی؟؟

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.

خب اسهال هم زیاد برى .آب بدنت کشیده میشه  از حال میرى احتمال مرگ هم هست اگه نشه کنترلش کرد

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
هنوز لوازم ارایشی ها هست به اون روز نمیفتیم😐 فان_#  

میکشنت قیافه رو بی خیال

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌
فانتزیت تو حلقم🤣

اههههه😩😩

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜
خداروشکر این کویید ۱۹ آخر عمرشه ایشالله تا خرداد ماه سال دیگه همه چی تموم میشه 

مطمئنی؟ خداکنه. بچه هامون دارن منزوی میشن

زخم هایت را پنهان کن!اینجا مردم خیلی با نمک شده اند...!