2777
2789
عنوان

دلم گرفته بیایین درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنها نمیزاره جایی برم  تازه برم میگه دیونه ای

اوایل ازدواج ایطوری میشه یکم صبر و تحمل داشته باش یه مدت به حرفش گوش کنی درست میشه اعتمادش رو جلب کن باهاش راه بیا شوهر منم ای طوری بود ولی من سعی کردم اعتمادش رو جلب کنم خوب که نه ولی بهتر شده دیگه خیلی گیر نمیده این جور ادم ها کامل درست نمیشن ولی بهتر چرا برات دعا میکنم 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست انقدر سیر بخند که غم از رو برود😐😐😐در حال کاهش وزن هستم تا برسم به وزن هدفم یعنی ۷۵ تو هم برام دعا کن 🙏🙏🙏🙏🙏هر چقدر هم سخت باشه واسه خدا کاری نداره خدایا به خودت سپردمش 🤲🤲🤲🤲🤲🤲همسرم اگه عشقت کورم کنه مهم نیست حس بودنت قشنگ تر از دیدن دنیاست حالا که زحمت کشیدی این همه نوشته رو خوندی واسه سلامتی و عاقبت بخیری و خوب موندن زندگی ام یدونه صلوات بفرست منم دعات میکنم😘😘😘😘😘😘😘😘

بهم زور میگه میگه باید اون کار رو کنی و.. وقتی من میگم نه دلم میخواد مثلا برم موهامو رنگ کنم نمیزاره یا اصلا یه چیزی بشکنه میگه تو بی سلیقه ای نمیتونی یه چیزی رو سالم نگه داری دعوام میکنه وقتی یه چیزی بشکنه میترسم میشینم گریه میکنم

زیاد تلاش کردم ولی انگار نمیشه

اگه تونستین پیش یه مشاور برین اگه هم رو دوست دارین حیف زندگی تون از هم بپاشه همیشه یه راهی هست 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست انقدر سیر بخند که غم از رو برود😐😐😐در حال کاهش وزن هستم تا برسم به وزن هدفم یعنی ۷۵ تو هم برام دعا کن 🙏🙏🙏🙏🙏هر چقدر هم سخت باشه واسه خدا کاری نداره خدایا به خودت سپردمش 🤲🤲🤲🤲🤲🤲همسرم اگه عشقت کورم کنه مهم نیست حس بودنت قشنگ تر از دیدن دنیاست حالا که زحمت کشیدی این همه نوشته رو خوندی واسه سلامتی و عاقبت بخیری و خوب موندن زندگی ام یدونه صلوات بفرست منم دعات میکنم😘😘😘😘😘😘😘😘
اگه تونستین پیش یه مشاور برین اگه هم رو دوست دارین حیف زندگی تون از هم بپاشه همیشه یه راهی هست 

میدونی راستش موقع خواستگاری من بهش گفتم هرکاری میگی میکنم جز چادر چادر من نمی پوشم اونم قبول کرد الانم گیر داده باید چادر بپوشی اگه نه برو خونه پدرت وقتی چادر تنت کردی برگرد بعدش یه کتک مفصلی هم خوردم 🙂🖤

میدونی راستش موقع خواستگاری من بهش گفتم هرکاری میگی میکنم جز چادر چادر من نمی پوشم اونم قبول کرد الا ...

اگه مشکلت با چادر حل میشه لجبازی نکن اگه واقعا دوستش داری و میدونی این حرفش بهدنه نیست و خواسته قلبی اش است انجامش بده چه اشکالی داره چادر سر کنی چادر نشانه نجابت است یا مثلا میتونی بهش بگی که بجای چادر مانتو بلند میپوشی و حجابت رو کامل حفظ میکنی و تنگ نمیپوشی شاید راضی شد  منم مثل خواهرت با شوهرت لج نکن که دودش تو چشم خودت میره مدارا کن باهاش بساز اگه بدونی من چه مشکلاتی رو پشت سر گذاشتم فقط با صبر سر چیز های بی خودی بحث نکن در مورد کتک زدن هم ازش تعهد بگیر اگه تکرار کرد ازش شکایت کن خواهرم زندگی تو نوپاست و اگه دوستش داری نذار ساقه اش بشکنه تو مهربون باش تا شرمنده اش کنی فقط شرطش دوست داشتن است 

مشکلت با چادر ملی یا عربی  حل نمیشه ؟ هم شیکه هم امروزی به راه حل ها فکر کن قهر و طلاق راه اخر است خواهر سوالی داشتی بپرس جواب میدم برات دعا می کنم 

اگه مشکلت با چادر حل میشه لجبازی نکن اگه واقعا دوستش داری و میدونی این حرفش بهدنه نیست و خواسته قلبی ...

دوسش داشتم ولی دیگه نه تو خیلی چیزا کوتاه اومدم ببخشید عذر میخوام اولین بار که رابطه داشتیم پرده من ارتجاعی بود خون نیومد یک ماه پیش برگشت بهم گفت تو پرده نداشتی که منظورش چی بود؟ بخدا دلم ازش پره مادرشم قبول داره که اخلاق پسرش بده ولی بهش تذکر نمیده پدرشم مامانش رو تو گذشته اذیت میکرده الانم پسرش راه پدرش رو ادامه میده تازه من اصلا چادر دوست ندارم بهش گفتم که نمیتونم جمعش کنم و خوشم نمیاد 

با خیلی چیزاش ساختم نامزد بودیم خیانت دیدم بهش گفتم کلی معذرت خواست الانم چند هفته اس که مشکوک میزنه شماره رو برداشتم ولی نمیدونم چجوری بزنگم نمیخوام شمارم بیفته  اینم بگم به خودم زیاد میرسم هر کاری میگه میکنم کافیه یه بار اشتباه کنم خون به پا میشه یا تو خونه پدرشون جلوشون منو خراب میکنه وقتی چیزی میگم میگه جواب نده بهم 

در مورد تعهد وقتی میگم میگه بزرگ شدی انگار داری بزرگ میحرفی

دوستش داری عزیزم