سپیده۱ مدیر عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 3740 عنوان دارم سعی میکنم به جنگیدن با قسمتم پایان بدم | مشاهده متن کامل بحث + 96175 بازدید | 2904 پست میدونم رفتنیه....تو این اداره بمون نیست....این یکی دو ماهه سیر ببینمش ... بخدا به همین ماهی دوبار عصر در حد ۵ دقیقه دیدن و گپ زدن قانع شدمکاش تو یکی از همین عصرا ، میون صحبت هامون زمان برای همیشه وایسه😔 1399/09/16 | 23:30 15 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سپیده۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 3740 سپيده خانوم يه سوال بي ربط بپرسم ؟ شما چه سمتى تو اداره دارين ؟ انشالله هر چى خير و صلاحتونه همون بش ... من کادر اداریمتو شعبه مشغولم
liliume عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 264 سلام خبر جدید چيه «الذّینَ امَنوا وتَطمَئِنُّ قُلوبُهُم بذِکرِ اللهِ اَلا بذِکرِ الله تَطمَئِنُ القلوب » زیرا در ایجاد ارامش بسیارمؤثر است
سپیده۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 3740 سلام خبر جدید چيه هیچیفردا ۷ و ۴۵ جلسستمدیرمونم مرخضیهببینم دراز از فرصت ها استفاده میکنهیا نه
liliume عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 264 هیچی فردا ۷ و ۴۵ جلسست مدیرمونم مرخضیه ببینم دراز از فرصت ها استفاده میکنه یا نه ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه ادبیاتت چقدر تغییر کرده سپیدهانشالله ک فردا روز خوبی باشه واست «الذّینَ امَنوا وتَطمَئِنُّ قُلوبُهُم بذِکرِ اللهِ اَلا بذِکرِ الله تَطمَئِنُ القلوب » زیرا در ایجاد ارامش بسیارمؤثر است
سپیده۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 3740 ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه ادبیاتت چقدر تغییر کرده سپیده انشالله ک فر ... اگه خدا بخواد دارم بر میگردم ب تنظیمات کارخونه🥴البته دروغ چرا ... هنوزم مضطربم و دلتنگولی سعی میکنم پیش شما خویشتنداری کنم شاید کم کم اپبا حرف نزدن راجع بهش اضطرابمم مهار بشه
66nini1398 عضویت: 1397/10/24 تعداد پست: 6174 من همش پیگیر همیشه برات دعا میکنم که اگه خیر توش هست بهش برسی، چون من ی بار ب زور از خدا چیزی خواستم و حسابی چوبش خوردم میشه بزای پسر منم دعا کنید عمل داره ممنونم😞 حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
سپیده۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 3740 من همش پیگیر همیشه برات دعا میکنم که اگه خیر توش هست بهش برسی، چون من ی بار ب زور از خدا چیزی خواستم ... عزیزم❤چشم حتما اگ قابل باشم
137019 عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 17 هیچی فردا ۷ و ۴۵ جلسست مدیرمونم مرخضیه ببینم دراز از فرصت ها استفاده میکنه یا نه دیدین بچه هایی ک دیر ب حرف میان رو بهشون تخم کفتر میدن؟فکر کنم باید ب اینم تخم کفتر بدی تا زبونش باز شه و ب حرف بیاد🥴🥴🥴🥴🥴😛😛
تیلاجون عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 543 سلام سپیده جان خوبی چ خبر؟ بودن تو دلیل نمیخواهد؛ تو خودت دلیل بودنی. بودن من را دلیل باش.
سپیده۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 3740 سلام سپیده جان خوبی چ خبر؟ سلامرفتیم جلسهمن اون پشت مشت نشسته بودم . کلا کف رمینو نگاه میکردم۶ ۵ دفعه رومو کردم سمتش دیدم منو نگاه میکنه حین صحبتش. من خجالت کشیدم هربار رومو انداختم
تیلاجون عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 543 سلام رفتیم جلسه من اون پشت مشت نشسته بودم . کلا کف رمینو نگاه میکردم ۶ ۵ دفعه رومو کردم سمتش دیدم ... عزیزم😄خوب بگو بجا چشات اون زبون واموندتو واکن ی حرفی بزن بودن تو دلیل نمیخواهد؛ تو خودت دلیل بودنی. بودن من را دلیل باش.