2777
2789
عنوان

راجبه کرمانشاه یا کرمانشاهی ها چه خاطره یی دارین؟یا چی میدونین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 40 پست
قبلا یکی بود مملی کرمانشاهی بود خیلی باحال بود توی یه جریان خیلی کمکم کرد بدونه اینکه بشناسم خیلی با ...

اره ،خدا حفظش کنه ... .

دردته کولم عشقگم //گلارم بوده خ ر ت 😚😚😘😘////////واسه رسیدن به اهدافم واسم یه صلوات بفرستین💖#کنکوری ام #عاشقم #کوردم

ایرانی ها استاد افراط چ تفریط هستند 

باید بگی همه اقوام کرد و لر و لک و فارس و بلوچ و ترک و عرب و .....

همه ما ایرانی هستیم از بالا نگاه کردن درست نیست

نژاد_پرست_نباشیم#  

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سریع یادت رفت من کی هستما الان اونور ازت پرسیدم آذری هستی مثل من؟😁 دعوا نداریم گلم

نه فدات شم چه دعوایی،لحنمو بد متوجه شدی من صدای دعوا بیاد میرم زیر پتو چه برسه خودم بخام دعوا کنم  

دختر کورد،علاقمند به ادبیات و فرهنگ و موسیقی اصیل کوردی،طرفدار سرسخت استاد حسین صفامنش
نه عزیزم خلاصه نمیشه ولی ایران اصالتش به همین سه قومه ،،عربو ترکم هستم که مثله داداشای مان ،ولی ما س ...

جنوبیا عرب دارن، اما همیشه بهشون توهین شده بیچاره ها. با اینکه اونا هم تو جنگ سهم بزرگی داشتن، ما تورکها هم که دیگه نگم برات... ستارخان باقرخان...

هر قومی جای خودش کلی دلاوری کرده

بعد در مورد لک ها من یه چیز بگم، مادر خدابیامرزم و خواهرم زندگیشونو مدیون یه جراح لک اهل ایلامند

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو

چه فایده همیشه کمترین امکانات در اختیارمون بوده... هنوز اثار خرابیهای جنگ توی غرب کشور نمایانه ولی پیشرفت هیچ....

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
چه فایده همیشه کمترین امکانات در اختیارمون بوده... هنوز اثار خرابیهای جنگ توی غرب کشور نمایانه ولی پ ...

زلزله هم بهش اضافه کن 

سرپل ذهاب که تازه آثار جنگ داشت کمرنگ میشد زلزله ویرانش کرد 

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 🙃
نه عزیزم ما تورکیم این سه قوم هم رو سر همه مون جا دارن اما استارتر یه جوری گفتن که انگار بقیه ی اق ...

نه عزیزم من خوده من به شخصه ارادت خاصی به ترکا از جمله ترکای زنجان دارم ،،ولی شما کوردو لک و لر رو ببین :

کرمانشاه

همدان

لرستان

ایلام

تا ارومیه 

شیراز 

مشهد

و....از هر استانی بگی این سه قوم بنیان گذارش بودنو الانم اونجا هستن

کوردای ارپمیا کم نیستنا

یا کوردای بوشهر مشهدو...

دردته کولم عشقگم //گلارم بوده خ ر ت 😚😚😘😘////////واسه رسیدن به اهدافم واسم یه صلوات بفرستین💖#کنکوری ام #عاشقم #کوردم
منم کرمانشاهیم ولی شهر دیگه زندگی میکنم ولی همیشه و همه جا به کورد بودنم افتخاااار میکنم

توهم افتخار مایی ،هر جا رفتیی با افتخاار بگو کوردم

درسته ولی من خودم به شخصه از بعضی لرها و لک ها خیری ندیدم ولی کوردها خوب بودن همیشه

اها همینو خواستم بحث کنم.... از لکها خیری ندیدی؟؟خب بگو میخوام بیشتر بشنوم دربازش ،،من تو شهری هستم که کوردو لک هیچ فرقی ندارن مثلا من مادرم لک و پدرم کورده و گویششان مثله همه ،.... .

جنوبیا عرب دارن، اما همیشه بهشون توهین شده بیچاره ها. با اینکه اونا هم تو جنگ سهم بزرگی داشتن، ما تو ...

پس چرا میگی از لکا خیری ندیدم؟؟لک ها اصالتشون شاید از کوردام بیشتر باشه...اصلا میدونستی لکها همون قوم سسله زنذ هستن ،همون وکیلو رعیا... باباطاهر اینا همه لک بودنا