2777
2789
مولتى پريناتال ميخورى؟

میگم دیگه اصلا از اول بارداری اصل فه نکردم توی ده روز ده کیلو اصافه کردم با مولتی ویتامین اشتهام باز نشد لیدی میل خوردم دکترم گفت زیاده قطعش کردم امروز هم رفتم گفت 2 کیلو کم کردی یعنی وزن اول بارداری 57

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ایشاله عزیزم. اونطوری کفتی منم ناراحت شدم. البته بچه بیشتر هفته های آخر وزن میگیره. انشاله تپل مپلی ...

فداى مهربونيت عزيزم اره گلم بخاطر كرونا هم كه هست پاستوريزه ميخرم خيالم راحتتر باشه توكل برخدا ان شاءالله هر چى خيره پيش بياد🌹

من خيلى هم احساس ضعف دارم ولى موقع غذا خوردن ميلم نميكشه ميرم عقب نميدونم چمه😢

نه مامان خوجمله باید ازین به بعد حسابی بخوری پس تقصیر شماست مامانی نه نی نی خب خوب نمیخوری نی نی چجوری تپل بشه 😄 غذاهایی ک دوست داریو بخور. شیر موز بخور معحون به به خیلی خوشمزه ان 🤤

امید زندگیم دوقلوهام😍 
نه مامان خوجمله باید ازین به بعد حسابی بخوری پس تقصیر شماست مامانی نه نی نی خب خوب نمیخوری نی نی چجو ...

اره خب واسه همين عذاب وجدان دارم اگر خيلى كوچولو باشه تقصير منه😢

شيرموز دوست دارم بخاطر گرم بودن موز واسه زردى بچه ميترسم زياد نميخورم...طناز من نگران يه چيز ديگه هم هستم اصلا سينه هام سفت نشدن مگه الان نبايد سفت ميشدن و شير جمع ميشد؟؟ پس كو؟؟ حتى ترشح هم ندارن بايد اينقدرررر فشار بدم تا يه ذره مثل اب بيرنگ بياد بيرون😐😑

اره خب واسه همين عذاب وجدان دارم اگر خيلى كوچولو باشه تقصير منه😢 شيرموز دوست دارم بخاطر گرم بودن م ...

اصلا دست به سینت نزن فشار نده دوست منم قبل از زایمانش اصلا سینش تغییر نکرده بود حتی یکم هم نه بزرگ شده بود نه سفت من بهش میگفتم تو شیر داری اصلا؟ ولی بعد از زایمانش سینش انقد تغییر کرد و پر از شیر شد بدن تا بدن فرق داره 

امید زندگیم دوقلوهام😍 
چى بخورم از بستنى و دلستر و كباب و ميوه دارم ميخورم تا ليدى ميل اما فقط ١/٣٠٠ هست وزنش ٤ هفته ديگه ه ...

عزیزم غذاهای گوشتی. (جو) مثل سوپ جو و آش جو

میوه. اینا بچه رو تپل میکنه

از نسل سوخته دهه 60🌹
عزیزم غذاهای گوشتی. (جو) مثل سوپ جو و آش جو میوه. اینا بچه رو تپل میکنه

همشو ميخورم عزيزم اما اصلا شكمم بزرگ نميشه وزن نميگيره ديگه خسته شدم😞ميخوان شيرخشك نان خارجى بخرم از همون تو بيمارستان ببندمش به شيرخشك شايد جون بگيره شوهرم ميگه خيلى گناه داره ريزه ميزه باشه بخصوص كه دختر هم هست و دو روز ديگه پريودى و شوهردارى و زايمان و هزارتا درد در انتظارشه ميگه از همين الان بايد بفكر تقويتش باشيم😢

همشو ميخورم عزيزم اما اصلا شكمم بزرگ نميشه وزن نميگيره ديگه خسته شدم😞ميخوان شيرخشك نان خارجى بخرم ا ...

عزیزم نگران نباش انشالله که وزن میگیره. هفته های آخر بارداری مهمه. سعی کن خوب غذا بخوری

از نسل سوخته دهه 60🌹