2777
2789
عنوان

عشق های نوجوانی ومجازی

323 بازدید | 33 پست

بعضی هاتون خیلی بی شخصیتین منم12سالم بود میرفتم جلوپنکه صدا درمیاوردم منم تواین سن با انارومیوه چیزی ترئین میکردم منم جدول ضرب میخوندم من خیابونی نستم جنابی ک گفتی بری توکوچه همین میشه‌ وجنابی ک گفتی بروسره درس ومشقت اتفاقا تیزهوشان درس میخونم درسمم واسم اولویت اول زندگیمه..من الان15سالمه درست نمیخونی نظر نده...واستون متاسفم با خزعبلاتی ک لایق خودتون ومغزکوچیکتونه بقیه رو ازارندین دل کسی ونشکونین ناامیدش نکنین...من عاشقشم میدونم اشتباهه ولی نمیتونم فراموش کنم فک کردم باحرف زدن با ادم هایی ک نمیشناسم اروم میشم ولی فقط چندشم شد ازطرزفکره احمقانه یسری هاتون

سکوت میکنم‌که این سکوت منطقی تره😐💔

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مخاطبتو بشناس بعد درد و دل کن

اکثرا اینجا توی سن کم ازدواج کردن و چیزی از عشقی که قبل ازدواج ممکنه پیش بیاد نمیدونن و نمیتونن درک کنن 

توی توئیتر میرفتی بهتر بود تا اینجا :)

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

😑😐

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم