بعضی هاتون خیلی بی شخصیتین منم12سالم بود میرفتم جلوپنکه صدا درمیاوردم منم تواین سن با انارومیوه چیزی ترئین میکردم منم جدول ضرب میخوندم من خیابونی نستم جنابی ک گفتی بری توکوچه همین میشه وجنابی ک گفتی بروسره درس ومشقت اتفاقا تیزهوشان درس میخونم درسمم واسم اولویت اول زندگیمه..من الان15سالمه درست نمیخونی نظر نده...واستون متاسفم با خزعبلاتی ک لایق خودتون ومغزکوچیکتونه بقیه رو ازارندین دل کسی ونشکونین ناامیدش نکنین...من عاشقشم میدونم اشتباهه ولی نمیتونم فراموش کنم فک کردم باحرف زدن با ادم هایی ک نمیشناسم اروم میشم ولی فقط چندشم شد ازطرزفکره احمقانه یسری هاتون
میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود... 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/#جانفدا...💛
میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم