2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 34 پست
دقیقا فامیل چیه که گروه هم واسش بزنیم از فامیل فراری ام

والا به خدا منم فراریم از همشون تا الان خیلیاشون منو اووردن تو گروههای خونوادگی نیومده لفت دادم و خودم راحت کردم به هر کسی هم میخواد بر بخوره.بیشعورا تا یه چیزی پیش میاد عقده گشایی میکنن

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘
اره درست میگه ولی به اعصاب خوردیش نمی ارزه .حداقل دیگه برای خودت مهمش نکن اصلا انگار همچین کسی تو گر ...

فقط میگم خدا کمکم کن ک از اون خونه درام شوهرم نمیاد بریم جایی دیگه

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا به خدا منم فراریم از همشون تا الان خیلیاشون منو اووردن تو گروههای خونوادگی نیومده لفت دادم و خو ...

من زیاد پست و پیام نمیذارم 

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
فقط میگم خدا کمکم کن ک از اون خونه درام شوهرم نمیاد بریم جایی دیگه

انشااله که یه روزی راضی بشه از اونجا بلند شین .شوهرت هواتو داره؟

والا به خدا منم فراریم از همشون تا الان خیلیاشون منو اووردن تو گروههای خونوادگی نیومده لفت دادم و خو ...

مادر شوهر و خواهر شوهر کوچیکم بدجور رو مخمم

مادرشوهرم بسیار پرتوقع که دوست داره رفتی خونشون کار کنی منم دوست ندارم زیاد کار کنم در حد نرمال

عوضی انگار عروس کلفته

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
من زیاد پست و پیام نمیذارم 

خوب کاری میکنی .دیگه اهمیت هم نده منم دیوانه ام امقدر به خاطر رفتارای مادرشوهرم خودم اذیت کردم تازه دو روز پیش دقت کردم پس سرم موهام سفید شده 

اره خداروشکر تقریبا خوبه

خب خداروشکر پس غصه چی رو میخوری تو یه ساختمونم هستین زیاد همو مبیبنی.

خوب کاری میکنی .دیگه اهمیت هم نده منم دیوانه ام امقدر به خاطر رفتارای مادرشوهرم خودم اذیت کردم تازه ...

وایییی بخدا منو میگی همش حرص میخورم انگار دیوانه ام، من ۲۱سالمه شوهرم یه روز میگفت وایییی نگا موهات سفیدشده گفتم تقصیر مامانته

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
مادر شوهر و خواهر شوهر کوچیکم بدجور رو مخمم مادرشوهرم بسیار پرتوقع که دوست داره رفتی خونشون کار کنی ...

تقصیر از خودمونه دیگه از اول بدعادتشون کردیم توقعشون زیاد شده منم خیلی بدم میاد بهم بگن دوس خودم اگه کاری هست انجام بدم نه اینکه اونا بگن .

مادر شوهر و خواهر شوهر کوچیکم بدجور رو مخمم مادرشوهرم بسیار پرتوقع که دوست داره رفتی خونشون کار کنی ...

منم اینجوریه ،خیلی توقع دارن الان توقع سیسمونی خوب داره اونوقت برا دخترش ک زایید هیچی نگرفت

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
تقصیر از خودمونه دیگه از اول بدعادتشون کردیم توقعشون زیاد شده منم خیلی بدم میاد بهم بگن دوس خودم اگه ...

من ک هیچ نمیرم خونش

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
وایییی بخدا منو میگی همش حرص میخورم انگار دیوانه ام، من ۲۱سالمه شوهرم یه روز میگفت وایییی نگا موهات ...

باز خداروشکر شعور شوهرت میرسه حالا منو این همه مبیینه عصه میخورم عین خیالشم نیست البته همشو از چشم شوهرم میبینم اگه از اول هوامو داشت اونا هم جرات نمکردن بی احترامی کنن الان سه ماهه نرفتم خونشون به خدا هرکاری میکنن شوهرم مثل خیار نگاه میکنه منم فقط عصبانیتمو رو بچه ها حالی میکنم 

دوست گلم توی گروه بمون اما اصلا پیاما رو نخون اصلا

بجاش الان که هنوز دخمل نازت نیومده بشین براش چیزای خوشگل نمدی یا بافتنی درست کن

اصلا به هرچی علاقه داری برو سراغ همون کار

یه جوری از ذهنت بیرونشون کن که آرزوشون باشه بری پیاما رو بخونی

والا

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵