بچها مادرشوهرم ۲۰روزه الکی قهرکرده باامون تو یه ساختمونم باش الان تو گروه خانوادگی من یه پست گذاشتم انلاین بودن ج ندادن بعدخودشون چت میکردن ،شوهرمم تو گروه اگ کسی پست میذاره زودلایک میکنه،خیلی دارم حرص میخورم دست خودم نیس
دقیقا فامیل چیه که گروه هم واسش بزنیم از فامیل فراری ام
والا به خدا منم فراریم از همشون تا الان خیلیاشون منو اووردن تو گروههای خونوادگی نیومده لفت دادم و خودم راحت کردم به هر کسی هم میخواد بر بخوره.بیشعورا تا یه چیزی پیش میاد عقده گشایی میکنن
برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وایییی بخدا منو میگی همش حرص میخورم انگار دیوانه ام، من ۲۱سالمه شوهرم یه روز میگفت وایییی نگا موهات ...
باز خداروشکر شعور شوهرت میرسه حالا منو این همه مبیینه عصه میخورم عین خیالشم نیست البته همشو از چشم شوهرم میبینم اگه از اول هوامو داشت اونا هم جرات نمکردن بی احترامی کنن الان سه ماهه نرفتم خونشون به خدا هرکاری میکنن شوهرم مثل خیار نگاه میکنه منم فقط عصبانیتمو رو بچه ها حالی میکنم
برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘