2777
2789
عنوان

چیکار کنم وابسته همسرم نباشم

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 44 پست
به ۲۵ سال که برسه درست میشی تو سن کم طبیعیه.۲۰ سال ادم به در و دیولر و دستگیره اتاق و بالشتشم وابسته ...

اخه تکراری ام‌نمیشه از ۵ سال پیش همینجور وابستشم 

لایک نکنین لطفا ریپلی کنید 🤩😍❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا وابسته شی؟ اذیت نمیشه؟ بهت نمبگه ک یه گم راحتش بذاری؟🤔 سوال من اینع ک چ طوری کسی ک وابستمونه، ...

اخه دوستش دارم و ۴ سال باهم زندگی کردیم  بخاطر دانشگاه و ی ساله جداییم تا عروسی بگیریم  ن وابستگیم جوری نیس اریت بشه مثلا جایی میره من باهاش میرم یا مثلا موقتی میریم شهرشون  هر جایی میره من میرم باهاش یا مثلا وقتی داره کاری میکنه ی گوشه میشنم تماشاش میکنم اونم دوست داره من کنارش باشما ولی خودم اذیت میشم اونم خودش گاهی  میگه بیا کنارم بشین من میخوابم یا کار میکنم توام بهم تکیه بده عادتشه من باید بغلش بخوابم  

چرا وابسته شی؟ اذیت نمیشه؟ بهت نمبگه ک یه گم راحتش بذاری؟🤔 سوال من اینع ک چ طوری کسی ک وابستمونه، ...

من خودمم والا اگه میتونستم وابستگیم کم بشه ایتقد خودمو اذیت نمیکردم 

خب وقتی تیست خودتو سرگرم کن😂😂همش که نمیتونه پیش تو باشه😂😂😂دانشجو نسیتی؟اگه هسستی بادرس سرگرم شو

کاش میتونستم درسم میخونم یادش میدفتم پا میشم بهش پیام میدم 

۴ سال باهاش زندگی میکردی؟؟؟، یعنی چی مگه نگفتی دوسال عقد کردی

اهوم داستانمو ی بار با ی اکانت دیگه نوشتم بخاطر دانشگاه همسرم ۴ سال اومد پیشمون زندگی کرد یعنی خونه اجاره کرد و من خانوادم‌چون اصلا کاری نداشتن پیشش بودم 

اخه دوستش دارم و ۴ سال باهم زندگی کردیم  بخاطر دانشگاه و ی ساله جداییم تا عروسی بگیریم  ن ...

خب اون با این قضیه مشکلی نداره. وگرنه وابستگیت از اذیت گذشته. دیوونه کننده س😬 من اصلا نمیتونم مث همسرت تحمل کنم. 

فک نکنم پس تو بتونی ب من کمک کنی. ولی بذار من در حدی ک میدونم، راهنماییت کنم. 

چون بیکاری. ادم بیکار میشینه طرف مقابل نگا مبکنه. اکه کار داشتی، تو هم در این زمان دنبال کارای خودت بودی. مواظب باش ب پوچی نرسی. یه سرگرمی واسه خودت جور کن. اون داره کارش انجام‌میده. از زمانش بهره میبره. ولی زندکی تو ب اون گره خورده. زمان هات وابسته ب اون سده. کم کم هویت و معنای زندکیت گم‌میکنی و در اون حل میشی. 

اابته سنت کمه و هنوز ازدواج قطعی نکردید. طبیعیه. هنوز تشنه ای. وقتی صب تا شب با هم باشید، ممکنه این حسلت کم بشه. اگر بیماری نباشه

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞