2777
2789
عنوان

میخوام لباس خونگی بخرم ۱۰ میلیارد نظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8892 بازدید | 426 پست
خخخخخ   خوب کار کردی رفتی خونه ی ددیت آخه یه تیلیارد چیزی میشه ددی من بیست هزار تیلیارد برام ک ...

دروغ نگو فقط بانک های شوشو جونم که مال خودشه تا این سقف کارت به کارت میکنه

گر نشان زندگی جنبندگی است ، خار در صحرا سراسر زندگی است ، هم جُعل زنده است و هم پروانه لیک ، فرق ها از زندگی تا زندگی است .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@بلوچ2     @itak_gallery    

مرسی عزیز دلم خودم بودم تگیدمت خودم خخخخخ

جوری دست نیافتنی باش که همه بخاطر به دست آوردنت بجنگن 😌😌«پرو قرنیه مشکی هه قلدر چهار شونه کشتی گاز میدم زیگ‌زاگی عشقی مونته کریستو جی زی  جیزی اخلاق خاص حرصی قدمو لجباز ارثی نرم بالشتم پشمک صبح شد املت سنگک تعارف ندارم مرسی کک دوست ندارم پپسی مو بلند هیکل تارزان دنبال شرمو داستان لات نیستم ولی هفت خط شهر رو هواست با یه فندک چشا رو به ابراست ته هفت راه چاک من باز رسیدم به یه حال طناز سلامتی هر کسی تنهاست😎😎» من یه بلوچم و به بلوچ بودن خودم افتخار میکنمم ‍‍😌😌😎😜
مرسی عزیز دلم خودم بودم تگیدمت خودم خخخخخ

میدونم میخواستم نظرمو بخونی عزیزم😀

گر نشان زندگی جنبندگی است ، خار در صحرا سراسر زندگی است ، هم جُعل زنده است و هم پروانه لیک ، فرق ها از زندگی تا زندگی است .
رد دادن مده الان

نی نی سایت قرار بوده یه سایت واسه خانم های باردار و دختر ها باشه و اینجا مشکلات رو بگن

و اما در واقعیت اینجا برای دعوا کردن ، توهین کردن ، رد دادن و.... استفاده میشه

البته هنوز هم کسانی هستن که سعی دارن اینجارو بهتر کنن😁😁💜💜

...mon amour
ن خدایی نکرده قصد جسارت ندارم ۵ میلیارد ای خدا اگه راستی راستی داشتمش چ تحولی ایجاد میکردم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5499087/دوستانی-که-به-ترکیه-مهاجرت-کردن-یا-قصد-مهاجرت-به-ترکیه-رو-دارن

برو تو این تاپیک از مامان سه دختر قرض بگیر خواهرم

غصه نخور 

به کارت تک تک ما نفری یه میلیارد زد

دلیل:

ترکیه رفت شرکت داشت😂😂😂😂

دروغ نگو فقط بانک های شوشو جونم که مال خودشه تا این سقف کارت به کارت میکنه

چرا دروغ بگم امشبم برام سه دست سرویس الماس اصل خریده خخخخخ

جوری دست نیافتنی باش که همه بخاطر به دست آوردنت بجنگن 😌😌«پرو قرنیه مشکی هه قلدر چهار شونه کشتی گاز میدم زیگ‌زاگی عشقی مونته کریستو جی زی  جیزی اخلاق خاص حرصی قدمو لجباز ارثی نرم بالشتم پشمک صبح شد املت سنگک تعارف ندارم مرسی کک دوست ندارم پپسی مو بلند هیکل تارزان دنبال شرمو داستان لات نیستم ولی هفت خط شهر رو هواست با یه فندک چشا رو به ابراست ته هفت راه چاک من باز رسیدم به یه حال طناز سلامتی هر کسی تنهاست😎😎» من یه بلوچم و به بلوچ بودن خودم افتخار میکنمم ‍‍😌😌😎😜

بابا این باز مفته منم فقیرترم دوست پسرم بهم ۷۰۰ میلیون داده برم از بالا تا پایینم از لیزر بگیر تا پیکرتراشی و کل عمل زیبایی انجام بدم خخخخخخخخخخ

نریزین سرم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

منم از اینا دوست دارم خیلی خیلی به خودم برسم جرمه عایا؟

برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉

صبر من ما هنوز داریم رو پروژه ۱۰میلیارد بزنم_دهنت# کار میکنیم وقت نداریم

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند
میدونم میخواستم نظرمو بخونی عزیزم😀

دیدم نظرتو جوابم دادم عشق جونم خخخخخ

چرا دروغ بگم امشبم برام سه دست سرویس الماس اصل خریده خخخخخ

فقط ۳ تا سرویس خریده؟ هنوز زنده س؟