2821
2789

عاجے منو از ارتفاع نترسون من از چشات افتــادم مگہ داریم از چشاتـــــ مرتفع تر؟

.

.
.
.

دوستم با این جمله 16 تا مخ زد

خدایا به امید تو🤲

رویای مرگ شاید بهانه ایست،برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی...........                                                              زیرِ چشمِ یه👈 اسفندی👉 یه سطلِ آشغال هست،،،،،از چِشش که بیفتی خودت باید ساعت ۹ بری دمِ در...........                                                                                             «یه روانشناسِ بدون مدرک...............»                                                                                                                                                   🌨️⁩اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حیف نون رفته بود پارک میبینه یه زوج جوانی دارن باهم صحبت میکنن🤩😍

شوهره به خانومش میگه

الان بوی چی میاد؟!خانومش میگه بوی عشق،صفا صمیمیت😘😘😍

حیف نون میگه ایول بابا میاد خونه به زنش میگه بیا اینجا ببینم🤨الان بوی چی میاد😍

زنش بیچاره میگه بخدا من نبودم😢🤣🤣🤣🤣

بابام گفت اگه دکمه پیشرفت ایران تو دست من بود دنیا رو بهشت میکردم،،،بهش گفتم پدر من یه دونه دکمه کولر تو دستته دنیامونو جهنم کردی بشین سر جات 🙄🙄🙄

بقیه شو خوردم به دیوار نتونستم بگم.......😵😵😵

رویای مرگ شاید بهانه ایست،برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی...........                                                              زیرِ چشمِ یه👈 اسفندی👉 یه سطلِ آشغال هست،،،،،از چِشش که بیفتی خودت باید ساعت ۹ بری دمِ در...........                                                                                             «یه روانشناسِ بدون مدرک...............»                                                                                                                                                   🌨️⁩اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

الان دیگه دخترای ۱۴-۱۵ساله ناخن کاشتنو هرماه میرن مانیکور و پدیکور 

بعد من تابستون سوم راهنمایی به مامانم گفتم ناخنمو بلند کنم؟؟گف کدوم انگشت؟؟🧐 گفتم کوچیکه گف همونو قطع میکنم😑😐🥴🤧