2777
2789
عنوان

ما دیشب رفتیم خواستگاری داداشم😁

| مشاهده متن کامل بحث + 5333 بازدید | 195 پست

ماهم رفتیم برای داداشم ... خیلی استرس دارم ...

همه اش دعا میکنم برای داداشم که بهترین ها براش رقم بخوره ...

آخه یک مقدار اختلاف فرهنگی داریم

داداشم خودش دختر خانم رو دید و خوشش اومد و به ما گفت 

ماهم به احترامش رفتیم خواستگاری. جلسه ی اول ولی خانواده ها تفاوت فرهنگیمون خیلی مشهود بود یکم تو ذوقمون خورد.

ولی به احترام داداشم بازم جلسه دوم رفتیم خواستگاری برای آشنایی بیشتر .

دعا کنید برای داداشم بهترین اتفاق براش رقم بخوره ... آخه داداشم خیلی مهربون و زحمت کشه ... بسیار بسیار مسولیت پذیره از سن 16 سالگی روی پای خودش بوده و همیشه به همه هم کمک میکرده برای همین برای کل خانواده خیلیییی عزیزه ...خدا حفظش کنه و عاقبت بخیر بشه ان شاء الله...

تا خدا هست ... زندگی هست 😊
خیلی گدا بود نمیدونم چطور روش شد 

برای خواهر منم 2بار اومدن شیرینی نیاوردن پسره لباس مشکی پوشیده بود بعدبه خواهرم گفته بود ماخیلی جدی نگرفتیم مثل شما!تازه پسره هیچچچچچچچیم نداشت کارم نداشت نمیدونم مردم باچه رویی میان دم خونه مردم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون توجلسه اول مهریه هم تعین کردید؟؟؟!

دوست بودن .. ما رفتیم فقط بگیم هر چی شما بگید ک یخو حرف جدی شد

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
برای خواهر منم 2بار اومدن شیرینی نیاوردن پسره لباس مشکی پوشیده بود بعدبه خواهرم گفته بود ماخیلی جدی ...

عه منم مشکی پوشیدم مگه نشونه بدیه خخخ

يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش  صبر داشته باش!
کسایی ک الان میرن خاستگاری ماسک هم میزنن؟؟  فقط برام سواله حمله نکنید حالا😶

ما بحاطر اینکه مامان دختر خانم شیمی درمانی میشن ماسک زدیم اما خییلی خنده داره چون عروس چایی میاره باید ماسکو بدی پایین🤣

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
برا منم تا حالا هرچی خاستکار اومده شیرینی و گل نیاوردن😠 اگه بله بدیم دفعه دوم میارن معمولا🙄

تاحالا هرچ خواستگار برای من وخواهرم اومده همشون دفعه اول شیرینی آوردن.اون تحفه استثنا بود

الان جواب پیامشو بدم ک گفته دارم با مادر میحرفم ؟ 😥 سین نکردم مخفی سین کردم جواب ندم

وای نمیدونم من جات هول شدم 🤭🤭🤭حالا بزار ببینیم چی میگه یکم دیگه سین بزن ولی چیزی نگو 

أللهـُـمَّ یَسِّر و لا تُعَــسِّر سـَهِّـل عـَلَـینا یا رَبَّ العالَمین❤
مرسی که اینجا جواب دادی😁✋🏻

خواهش# ................................روزخوش............................................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
بله دوس بودن اخه بله برون رسمی مونده که برای عروس کادو بخیریم ببریم بله بگیریم❤👌

ایشالا خوشبخت باشن

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
تو کروناااااااا

آره دیگه ... نمیشه که کلا زندگی رو تعطیل کرد جوانها چه گناهی کردند

ما خودمون برای داداشم رفتیم با ماسک و الکل

تازه پنجره ها باز و با فاصله نشستیم

خانواده دختر یک سمت، خانواده ما هم یک سمت دیگه ...

تا خدا هست ... زندگی هست 😊
شرایط داداش وزن داداش 

داداش مهندسی مکانیک خونده اما شعلش ازاده

یه تیبا هم داره یه واحد اپارتمانم بابام میده ک ده تا خونه از خونه مامانم اینا دورتره

خانم هم خونه داره .. لیسانس حسابدارین