2777
2789

جک پارکینگی چیست و چه کاربردهایی دارد؟ چه جک پارکینگی مناسب است؟ بهترین مارک جک درب پارکینگ کدام است؟ از میان برندهای جک پارکینگ سوزوکی ، بتا، کویه ، دنا، سیماران و درکا کدام بهتر است ؟با ما در ادامه همراه باشید تا به این موضوع بپردازیم.

امروزه رفاه و ایمنی توامان برای افراد مهم هستند. با مدرنیته شدن عصر جدید زمان و رفاه اولویت افراد در زندگی شده است . به همین دلیل در همه محصولات فاکتور سرعت و ایمنی در نظر گرفته می شود . امروزه برای درب های منازل و پارکینگ ها از وسیله ای به نام جک پارکینگی استفاده می شود که به راحتی تنها با ریموت بدون دخالت دست باز و بسته می شود. این جک به صورت مکانیکی یا هیدرولیکی بر روی درب نصب می شود و دارای سنسور می باشد . این جک ها انواع مختلفی دارد که در ادامه به آن می پردازیم.

به طور معمول درب های لولایی را با جک های پارکینگی اتوماتیک می کنند. درب های لولایی با توجه به متریال به کار رفته در آنها دارای انواع مختلفی می باشد. سوال اینجاست برای این نوع درب ها بهترین جک پارکینگی کدام است. در پاسخ باید گفت این موضوع به عوامل مختلفی بستگی دارد که شامل مواردی به شرح ذیل می باشد:

• هر لنگه درب چه وزنی دارد؟
  • ابعاد عرض هر لنگه درب چقدر است؟
  • میزان تردد در طول شبانه روز چقدر است؟

کارشناسان ما با توجه به این عوامل و بررسی سایر فاکتورهای موثر بهترین جک پارکینگ را به شما پیشنهاد می کنند.

ادامه مطلب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برای درب پارکینگ خونم یک جک پارکینگ خریدم از فروشگاه تیک دور خرید کردم خیلی خدماتشون عالی بود بی دردسر با نصاب برام ارسال کردن. یکی از بهترین ویژگی هاشون که باعث شد ازشون خرید کنم این بود که امکان پرداخت درب محل هم داشتن که خیلی از سایت هایی که من دیدم نداشتن. زمانی که ثبت سفارش کردم با نصاب برام فرستادن خلاصه خیلی کارشون خوب بود الانم دیگه برای بازکردن پارکینگ خونم دیگه از ماشین پیاده نمیشم خیلی راحت با ریموت کنترل از سرکوچه درب پارکینگ رو باز میکنم بعد چند دقیقه اگر نبندیش خود به  خود بسته میشه. اگر شما هم برای منزلتون یا محل کارتون به جک پارکینگ نیاز دارید من تیک دور رو بهتون پیشنهاد میکنم لینک سایتش رو هم این پایین براتون قرار میدم. 

https://ticdoor.ir/