2777
2789
اره منم با بچه های دانشگاهمون کنار نیومدم چون واقعا خصلت هایی داشتن ادمو اذیت میکردن و دوست های مجاز ...

شوهرمم موبایل فروش دوستای هرزه بقول خودشون باکلاس از همین لحاظ که گفتم زیاد داره زناشون همه عرق خورن من دوست ندارم رفت و امد کنم هر هفته تولد دعوتیم یا مهمونی تو این کرونا نمیرم همه زنا لخت مست سیگاری من با تونیک و شال خوشم نمیاد

ولی دخترا دانشگاه شما خلفشون سنگین بوده اهل مشروب و ... تا اخر شب تو خیابون 😐 

تو خیابون نیستن با شوهراشون این مدلین اره بابا ی چیزایی از زبون خودشون شنیدم میترسم برای منم عادی بشه این چیزا رفت و امد نداریم خیلی وقته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم منم مثل ت. خجالتی بودم اما مشکل از خودمون بود که اینجوری سو استفاده میشه بی تعارف بگو من نمیتو ...

15 سالمه امسال وارد دبیرستان شدم و همین مشکل درخواست همکلاسی  هامودر مورد تقلب دارم

به خصوص الان ک کلاس ها مجازی

زندگی مانند نواختن پیانواست.همان چیزی را میشنوی ک مینوازی 🎼🎶
اخه من اصلا دوستی ندارم تو سایت تازه جند روزه با تو و نفش و فرناز اشنا شدم یه سارای‌عوضی دوس داشتن ...

سارا کیع؟/

رف؟/

خو تو بزن ما میترکونیم    /

ما اونقدرام بد نیسیم مارو دور ننداز   /

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
سارا کیع؟/ رف؟/ خو تو بزن ما میترکونیم     / ما اونقدرام بد نیسیم مارو دور ننداز ...

😂😂😂فدات شم عزیز دلمی تو😍😘

اره کاربر سایت بود ولی نمیاد

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
😂😂😂فدات شم عزیز دلمی تو😍😘 اره کاربر سایت بود ولی نمیاد

منو اینجور خام نکن/

تاپیک میخام /

باااش؟/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
باشع😂

عافرین دختر خوب  حالا اصل پیلیز بات اشنا شم/

۲۸ مازندران پگاه متاهل تو چی ۱۸‌نگار تهران مجرد درسته؟😁

18 ایلام نگار مجرد/

عافرین سنم یادتع/

باریـــــــــــــک#  

18 ایلام نگار مجرد/ عافرین سنم یادتع/ باریـــــــــــــک#  

آی ام باهوش

خو‌لعنتی نفسو از تهران بردی ایلام‌دعا کردیش باهاش

یه دعا گو از ایلام پیدا میکردی ارزون تر میوفاد برات😂😂😂😂

آی ام باهوش خو‌لعنتی نفسو از تهران بردی ایلام‌دعا کردیش باهاش یه دعا گو از ایلام پیدا میکردی ارزون ...

کم باهوش باش مغزت میوفتع عشخم   /

نفس خودش دیوونمع هر جا برم میاد دیگ ب من چ    /

کم باهوش باش مغزت میوفتع عشخم     / نفس خودش دیوونمع هر جا برم میاد دیگ ب من چ   ...

عی خدا منم میخام خو😂نامردا دعای ۳ نفری بیشتر مودز پذیرشه🤣