2777
2789
اره منم با بچه های دانشگاهمون کنار نیومدم چون واقعا خصلت هایی داشتن ادمو اذیت میکردن و دوست های مجاز ...

شوهرمم موبایل فروش دوستای هرزه بقول خودشون باکلاس از همین لحاظ که گفتم زیاد داره زناشون همه عرق خورن من دوست ندارم رفت و امد کنم هر هفته تولد دعوتیم یا مهمونی تو این کرونا نمیرم همه زنا لخت مست سیگاری من با تونیک و شال خوشم نمیاد

ولی دخترا دانشگاه شما خلفشون سنگین بوده اهل مشروب و ... تا اخر شب تو خیابون 😐 

تو خیابون نیستن با شوهراشون این مدلین اره بابا ی چیزایی از زبون خودشون شنیدم میترسم برای منم عادی بشه این چیزا رفت و امد نداریم خیلی وقته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم مثل ت. خجالتی بودم اما مشکل از خودمون بود که اینجوری سو استفاده میشه بی تعارف بگو من نمیتو ...

15 سالمه امسال وارد دبیرستان شدم و همین مشکل درخواست همکلاسی  هامودر مورد تقلب دارم

به خصوص الان ک کلاس ها مجازی

زندگی مانند نواختن پیانواست.همان چیزی را میشنوی ک مینوازی 🎼🎶
اخه من اصلا دوستی ندارم تو سایت تازه جند روزه با تو و نفش و فرناز اشنا شدم یه سارای‌عوضی دوس داشتن ...

سارا کیع؟/

رف؟/

خو تو بزن ما میترکونیم    /

ما اونقدرام بد نیسیم مارو دور ننداز   /

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
سارا کیع؟/ رف؟/ خو تو بزن ما میترکونیم     / ما اونقدرام بد نیسیم مارو دور ننداز ...

😂😂😂فدات شم عزیز دلمی تو😍😘

اره کاربر سایت بود ولی نمیاد

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
😂😂😂فدات شم عزیز دلمی تو😍😘 اره کاربر سایت بود ولی نمیاد

منو اینجور خام نکن/

تاپیک میخام /

باااش؟/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
باشع😂

عافرین دختر خوب  حالا اصل پیلیز بات اشنا شم/

۲۸ مازندران پگاه متاهل تو چی ۱۸‌نگار تهران مجرد درسته؟😁

18 ایلام نگار مجرد/

عافرین سنم یادتع/

باریـــــــــــــک#  

18 ایلام نگار مجرد/ عافرین سنم یادتع/ باریـــــــــــــک#  

آی ام باهوش

خو‌لعنتی نفسو از تهران بردی ایلام‌دعا کردیش باهاش

یه دعا گو از ایلام پیدا میکردی ارزون تر میوفاد برات😂😂😂😂

آی ام باهوش خو‌لعنتی نفسو از تهران بردی ایلام‌دعا کردیش باهاش یه دعا گو از ایلام پیدا میکردی ارزون ...

کم باهوش باش مغزت میوفتع عشخم   /

نفس خودش دیوونمع هر جا برم میاد دیگ ب من چ    /

کم باهوش باش مغزت میوفتع عشخم     / نفس خودش دیوونمع هر جا برم میاد دیگ ب من چ   ...

عی خدا منم میخام خو😂نامردا دعای ۳ نفری بیشتر مودز پذیرشه🤣