2777
2789
@______negar______     @elahe1992     ببند دهناتونو دیگ😂😂😂

خاعک_کیلوکیلو_بردعانت#  

کپکی#  

شپشو#  

جوش_سر_چرکی#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پس‌منم شریکتونم😂

میمیری ی تاپیکی چیزی بزنی مارو دورهم جکمع کنی یکم بخندیم مفید باشی هااع؟/

ایییشه    /

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
@______negar______     @elahe1992     ببند دهناتونو دیگ😂😂😂

تا تو باشی از من طرفداری کنی نه از حامد😂

خونه‌نگارم میری بگو منم بیام از نگار خطرناک‌تر نیستم🤣

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
میمیری ی تاپیکی چیزی بزنی مارو دورهم جکمع کنی یکم بخندیم مفید باشی هااع؟/ ایییشه     &n ...

اخه من اصلا دوستی ندارم تو سایت

تازه جند روزه با تو و نفش و فرناز اشنا شدم

یه سارای‌عوضی دوس داشتنی بود که‌اونم نیست

اون بود میکشت مارو از خنده😁

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
خب دوستی ی چی دو طرف هست که بهم محبت کنن یا کاری کنن  بعد خود ادمن نباید اجازه بده ازش سو استف ...

من خیلی خجالیتیم و توی مدرسه اکثر میدونن

مثلا زمان امتحان میگن تقلب برسون نمیتونم بگم نه 

قبول میکنم و توی درد سر میفتم 

و دیگه اینکه  همیشه پول همرام دارم میگن پول بده منم نمیتونم بگم نه ۲۰ تومان ۳۰ تومان قرضی میدم 

وقتی نیارن هم روم نمیشه بهشون بگم ک پولم و بدین 

زندگی مانند نواختن پیانواست.همان چیزی را میشنوی ک مینوازی 🎼🎶
یعنی چی فکر نکنم ادم حسابی الان باشه اوم حسابی هست ِ حالا حوصله دوستی نداری ی چی دیگس

من نمیتونم غریبه رو وارد زندگیم کنم حوصله ام دارم اما اعتماد نمیشه به این سادگی کرد شما میتونید شاید دلیل دارید ولی من خوشم نمیاد

من خیلی خجالیتیم و توی مدرسه اکثر میدونن مثلا زمان امتحان میگن تقلب برسون نمیتونم بگم نه  قبو ...

عزیزم منم مثل ت. خجالتی بودم اما مشکل از خودمون بود که اینجوری سو استفاده میشه بی تعارف بگو من نمیتونم هم به شما برسونم هم امتحان خودم بدم وقت کم میارم 

یا نگو اصلا پول همراهت هست یام بگو احتیاجش دارم خودم شرمنده 

شما چند سالته.؟

[QUOTE=167402262]من نمیتونم غریبه رو وارد زندگیم کنم حوصله ام دارم اما اعتماد نمیشه به این سادگی کرد شما میتونید شاید ...[/QUOTEدوم

وارد زندگیم منم کسیو نمیکنم منظورم همین تلفنی یا چت کردن حرف زدن حالا اگه اهل بیرون پارک گردشم بودن ماهی دوماهی برم همین شاید

[QUOTE=167402262]من نمیتونم غریبه رو وارد زندگیم کنم حوصله ام دارم اما اعتماد نمیشه به این سادگی کرد ...

دوستای من واسه دوران دانشگاهم بودن تحمل کردم تا این اخریا دیگه نمیشد زندگیمون مختل کرده بودن کات کردم , از اون دوستا که شما میگی واسه چت و اینا زیاد دارم من دوست واقعی گفتم 

دوستای من واسه دوران دانشگاهم بودن تحمل کردم تا این اخریا دیگه نمیشد زندگیمون مختل کرده بودن کات کرد ...

اره منم با بچه های دانشگاهمون کنار نیومدم چون واقعا خصلت هایی داشتن ادمو اذیت میکردن و دوست های مجازی که داشتم خیلی بهتر از اونا بودن واقعی اونا  بودن بنظرم تا اونایی که چند سال هر روز میدیدمشون داتشگاه

دوستای من واسه دوران دانشگاهم بودن تحمل کردم تا این اخریا دیگه نمیشد زندگیمون مختل کرده بودن کات کرد ...

ولی دخترا دانشگاه شما خلفشون سنگین بوده اهل مشروب و ... تا اخر شب تو خیابون 😐