2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بچه ها من میترسم سر زایمان بمیرم.سزارین دارم مشکل قلبی هم دارم.دوست ندارم بعد من دخترم بی مادر بمونه از طرفی دوست ندارم اگه مردم هرکسی بیاد بالاسرش .یکی تو ذهنمه از دوستام خیلی خوبه.ولی نمیدومم اون قبول مینه یا حتی شوهرم بپسنده .به نظرتون وصیت نامه بنویسم؟پیش کی بزارم؟نمیخوام کسی ببینه اگه زنده برگشتم .میدونم فکرم منفیه ولی خوب باید احتمالشو داد 

خیلی هزینه کردم نتیجه نداده کلا دیگه 

تخمک از کسی بگیرید بذارید تو رحم کسی دیگه ای!!!! زن دیگه قراره همین کار رو کنه دیگه فقط قراره با عشوه این کار رو کنه

خب علم پزشکی بی عشوه مشکلتو حل کرده

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید
ن چرا حسودیم بشه منک شوهرمو دوسدارم پس باید ب زندگی بهترش فکر کنم ن اینکه عذابش بدم 

خودتو چی دوست داری؟به زندگی خودت چی فکر کردی؟خودتو بدبخت کنی ک کسیو ک دوست داری خوشبگذره بهش ....مطمن باش بعد اومدن هووو دیگه دوسش هم نداری شوهرتو و دشمنتم میشه تازه .تشکرم نمیکنه ازت حق خودش میدونه

خودتو چی دوست داری؟به زندگی خودت چی فکر کردی؟خودتو بدبخت کنی ک کسیو ک دوست داری خوشبگذره بهش ....مطم ...

خب منم جدا میشم ازش ،میرم پی زندگی خودم کارو درسم اونم ب ارزوش میرسه چون ی دونه پسرم هست نمیخام نفرینم کنن 

مامانم اصلا اگه همچین حرفی بزنم بهش دعوایی راه میندازه

صندوق امانت بانک بذار فقط بگو بهشون تاریخ تعیین کن ک خدایی نکرده دورازجونتون اتفاقی افتاد با همسرت تماس بگیرن بدن بهش ،ایشالا ک چیزی نمیشه و صحیح و سالم میاد و کوچواوتو بغل میکنی 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز