نه ولی تاثیر پذیری از خانواده اش خودش تقریبا همه مشکلات ولی خب قضیه ما کلی فرق داره
روزگاری شهر ما ویران نبود/دین فروشی اینقدر ارزان نبود/صحبت از موسیقی عرفان بود/هیچ صوتی بهتر از قرآن نبود/دختران را بی حجابی ننگ بود/رنگ چادر بهتر از هر رنگ بود/دختر با حجب و حیا ، قرتی نبود/خانه فرهنگ ، کنسرتی نبود/مرجعیت مظهر تکریم بود/حکم او عالمی را تسلیم بود/یک سخن بود و هزاران مشتری/آن هم از لوث قرائت ها بری/وای که در سالهای سیاهه دوهزار/کار فرهنگی شده پخش نوار/ذهن صاف نوجوانان محل/پر شده از فیلم های مبتذل/پشت پا بر دین زدن آزادگیست/حرف حق گفتن عقب افتادگیست/آخر ای پرده نشین فاطمه/تو برس بر داد دین فاطمه/بی تو منکر ها همه معروف شد/کینه توزی با ولی مکشوف شد/در به روی رشوه گیران باز شد / دشمنی با نائبش آغاز شد/بی تو دلهامان به جان آمد بیا/کاردها بر استخوان آمد بیا...
روزگاری شهر ما ویران نبود/دین فروشی اینقدر ارزان نبود/صحبت از موسیقی عرفان بود/هیچ صوتی بهتر از قرآن نبود/دختران را بی حجابی ننگ بود/رنگ چادر بهتر از هر رنگ بود/دختر با حجب و حیا ، قرتی نبود/خانه فرهنگ ، کنسرتی نبود/مرجعیت مظهر تکریم بود/حکم او عالمی را تسلیم بود/یک سخن بود و هزاران مشتری/آن هم از لوث قرائت ها بری/وای که در سالهای سیاهه دوهزار/کار فرهنگی شده پخش نوار/ذهن صاف نوجوانان محل/پر شده از فیلم های مبتذل/پشت پا بر دین زدن آزادگیست/حرف حق گفتن عقب افتادگیست/آخر ای پرده نشین فاطمه/تو برس بر داد دین فاطمه/بی تو منکر ها همه معروف شد/کینه توزی با ولی مکشوف شد/در به روی رشوه گیران باز شد / دشمنی با نائبش آغاز شد/بی تو دلهامان به جان آمد بیا/کاردها بر استخوان آمد بیا...
آقا خودش حرم سرا داشت مجردی! اونوقت نمیخواست قبول کنه منم نوجوون بودم و دوست پسر داشتم . فک میکرد دوستی به معنی رایطه فیزیکاله ! 😐 در حالی که منم مث خیلیای دیگه در حد اس ام بازی و قرار تو کوچه حماقت های سن خودمو داشتم . توهم میزد . مثلا فک میکرد من هنوز به نفر قبلی فک میکنم ، هی مدام بهش اشاره میکرد ! در حالی که قبلیای اون وسط زندگیش بودن همچنان ، دوست دختر سابقش زنگ میزد گریه ک واقعا ازدواج کردی؟ من جواب دادم محترامانه بهش ک بله ازدواج کردیم و باشوهرمم دعوا نکردم گفتم خوب گذشته بوده تموم شده ولی گاهی میگم همین فهم درک زیاد من باعث شد اون موقع آقا رو هوا برداره ! خلاصه برگردم عقب خیلی رفتارامو اصلاح میکنم