2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرتون میشه کسی عقد کنه بدون خرید ن لباس مجلسی ن کیف و کفش ن طلا سرویس 

اره عزیزم میشه اگه طرف ادم خوب باشه ملاحظه کردنش چیز بدی نیست.اونم تو این شرایط بد اقتصادی

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇
کلا شوهرم ی نیم ست گرفت انگشترو به عنوان نشون آوردن گوشواره هم ی مناسبتی داد گردنبندم زیر لفظی دادن ...

ای خواهر ساعت منو شب یلدااوردن

خدایاشکرت😍درپیکرمن دوقلب دارد ضربان هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان.خاله هادعاکنید نی نی سالم بیادبغلم

آره چرا نشه من مانتوشلوارخودم پوشیده بودم چادرعروس .یه انگشترفقط خریدهمسرم تومحض ربود

خدایاشکرت😍درپیکرمن دوقلب دارد ضربان هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان.خاله هادعاکنید نی نی سالم بیادبغلم
من سرویسمو خودمو شوهرم گرفتیم ی مقدار پول من داشتم ی مقدار اون پدر مادرشم دوتا النگو دادن خواهر برا ...

خواهر و برادراش خیلی لارج بودن خدا وکیلی. برا من همه اشون باهم جمع کردن یه کادوی مسخره دادن. با اینکه وضعشون به شدت خوبه.

خواهر و برادراش خیلی لارج بودن خدا وکیلی. برا من همه اشون باهم جمع کردن یه کادوی مسخره دادن. با اینک ...

شوهرم اینا خیلی همدیگه رو دوس دارن و از هم دریغ نمیکنن، شوهرمم همیشه تو هر مناسبتی کادوی خوب بهشون میده، یا ماشین شوهرم بیشتر اوقات دست داداششه 

کلا خیلی هوای همو دارن

شوهرم اینا خیلی همدیگه رو دوس دارن و از هم دریغ نمیکنن، شوهرمم همیشه تو هر مناسبتی کادوی خوب بهشون م ...

ماشین شوهر منم دو سال تمام دست برادرش بود.

هر وقت از سفر میاد براشون بهترین سوغات رو میاره.

ای خواهر....

اره من اینجوری عقد کردم. چادرمو خودشون اوردن مادرش میگفت داشتم چندسال قبل پارچه شو خریده بودم.  رفتبم محَضر فقط هم حلقه خریدم . هیچ طلایی همسرم نخرید جز حلقه. مادر و پدرش هم باهم سر عقد بهم یه گردنی دادنگفتن گوشواره و دستبند رو بعدا خودتون بخربد سرویسش کامل بشه . با همون ادر سفید ام رفتم خونه شوهر بدون عروسی کلا ۱۲ نفر بودبم پدر و ادرمون خواهر و برادرمون همین. زندگی همینه دیگه نبتید ناراحت بشی مقایسه کنی تو دل بکشی. دلت رو به سرمایه اصلیت که همسرته قرص کن . طلا و پول خوبه ادم داشته باشه ولی گنج اصلی طرف مقابلته.جدی میگم  

ماشین شوهر منم دو سال تمام دست برادرش بود. هر وقت از سفر میاد براشون بهترین سوغات رو میاره. ای خوا ...

دقیقا منم گاهی سر ماشین حرصم میگیره همیشه مسافرتم میرن با ماشین ما میرن😑 ولی وقتی با شوهرم دوس بودم بهش گفتم هیچ وقت اگه ازدواجم کردیم و من برا خانوادم کاری کردم دخالت نکن منم نمیکنم😅 برا همین نمیتونم چیزی بگم🤭

البته اونام خیلی جاها هوای شوهرمو دارن