2777
2789
عنوان

مزایای مجرد بودن❤

752 بازدید | 108 پست

مجردای عزیز''اینبار بیایین از مزایای تجردتون باهم صحبت کنیم 

''به نظر من این قضیه که زمان فرد تمام و کمال برای خودشه و خیلی راحت تر برای خیلی مسائل مثل خروج از کشور و ادامه تحصیل و نوع شغل میتونه تصمیم بگیره''نقطه ی عطف تجرد باشه❤

همسرم:جان منی به مختصر❤

مجرد_بمانیم❤#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه تا الان یه نیمرو هم درس نکردم تو خونه یه بارم دس به سیاه و سفید نرفتم 

سوگلی خونم 

مامان و بابا نازمو میکشن 

هرچی بخوام میخرن 

....

بابام بالاخره با خارج رفتنم موافقت کرد🤗 این دوسال زود تموم شه برم پیش برادرم و سرنوشتم 
در مورد اینکه تا اخر یک فرد مجرد بمونه یا نمونه نظری ندارم راستش❤

صحیح#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
اینکه هیچ مسعولیتی توی زندگیم ندارم

اره این قسمتش خیلی خوبه''خصوصا که تا هر ساعتی که دلت بخواد میخوابی هر چیم بخوایی میپوشی تو خونه😂❤

اره این قسمتش خیلی خوبه''خصوصا که تا هر ساعتی که دلت بخواد میخوابی هر چیم بخوایی میپوشی تو خونه😂❤

دقیقا😉

پنجره را باز کن و از این هوای مطبوع بارانی لذت ببر خوشبختانه باران ارث پدری هیچکس نیست💚🌿                                     #حسین_پناهی
اینکه تا الان یه نیمرو هم درس نکردم تو خونه یه بارم دس به سیاه و سفید نرفتم  سوگلی خونم  ...

اره دختر خیلی عزیزه واسه خانوادش😍❤

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز