2777
2789
عنوان

مزایای مجرد بودن❤

751 بازدید | 108 پست

مجردای عزیز''اینبار بیایین از مزایای تجردتون باهم صحبت کنیم 

''به نظر من این قضیه که زمان فرد تمام و کمال برای خودشه و خیلی راحت تر برای خیلی مسائل مثل خروج از کشور و ادامه تحصیل و نوع شغل میتونه تصمیم بگیره''نقطه ی عطف تجرد باشه❤

همسرم:جان منی به مختصر❤

مجرد_بمانیم❤#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه تا الان یه نیمرو هم درس نکردم تو خونه یه بارم دس به سیاه و سفید نرفتم 

سوگلی خونم 

مامان و بابا نازمو میکشن 

هرچی بخوام میخرن 

....

بابام بالاخره با خارج رفتنم موافقت کرد🤗 این دوسال زود تموم شه برم پیش برادرم و سرنوشتم 
در مورد اینکه تا اخر یک فرد مجرد بمونه یا نمونه نظری ندارم راستش❤

صحیح#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
اینکه هیچ مسعولیتی توی زندگیم ندارم

اره این قسمتش خیلی خوبه''خصوصا که تا هر ساعتی که دلت بخواد میخوابی هر چیم بخوایی میپوشی تو خونه😂❤

اره این قسمتش خیلی خوبه''خصوصا که تا هر ساعتی که دلت بخواد میخوابی هر چیم بخوایی میپوشی تو خونه😂❤

دقیقا😉

پنجره را باز کن و از این هوای مطبوع بارانی لذت ببر خوشبختانه باران ارث پدری هیچکس نیست💚🌿                                     #حسین_پناهی
اینکه تا الان یه نیمرو هم درس نکردم تو خونه یه بارم دس به سیاه و سفید نرفتم  سوگلی خونم  ...

اره دختر خیلی عزیزه واسه خانوادش😍❤