2777
2789
عنوان

هرکی هرچی راجب آخرو زمان از قدیمیا شنیده بیاد اینجا بگه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 5175 بازدید | 279 پست
اخه خود شما با ۴ تا فیلم عکس گمراه میشی مگه؟! تو بگو بم من نمیگم اینی ک گفتی مهم نیست یا تاثیر ندا ...

😑😑🤔🤔من گفتم فیلم فقط؟! اطلاعاتتو بالا ببر یا چیزیو که اندک میدونی در حد نت نیا بگو بعد دوباره بزن زیرش خودت منظورت چی بود هی پیشنهاد میدادی از نشونه های حرفات😳

زندگی کوتاه تر از اونه که بخوای خودتو ندید بگیری..😜
میشهحداقل ازون کل مد نطرتون چند تا کلمه شو بگین تا بتونیم حدودشو متوجه بشیم

نه عزیزم دیدی ک من یکم گفتم سریع همه نوشتن الکیه چرته (خوبه تو قران هست من چرت بگم .قرآن چی پس؟!)

و گفتن داری  اهنگ و فیلم و میگی در صورتی ک من اون منظورم نبود.

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم ول کن ایشون خودشون میگن ناخوداگاه بعد به من میگه شما انگار تو خطی بعد دوباره میگه اونو نمیگم ا ...

آره والا تاپیکهاشم از رقص و اینها داشت منکه نفهمیدم چی گفت خدا کنه خودش بفهمه

ناخودآگاه ادم مثل یه کودک هفت ساله است که درکش کمه اما قدرتش خیلی زیاده تو قرآن هم اومده که خداوند روحش رو در ما دمیده در واقع همون ناخودآگاهمونه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
نه عزیزم دیدی ک من یکم گفتم سریع همه نوشتن الکیه چرته (خوبه تو قران هست من چرت بگم .قرآن چی پس؟!) و ...

خب یه کلمه بگو 

اگه نمیگی لطفا ریپلای نکن دیگه وقت مارو نگیر گلم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
نه عزیزم دیدی ک من یکم گفتم سریع همه نوشتن الکیه چرته (خوبه تو قران هست من چرت بگم .قرآن چی پس؟!) و ...

خودت اولش گفتی کد تو ناخوداگاه😂😂😂 بعدش گفتی برید تو تاپیکم بعدم گفتی تاپیکی در کار نیست

😑😑🤔🤔من گفتم فیلم فقط؟! اطلاعاتتو بالا ببر یا چیزیو که اندک میدونی در حد نت نیا بگو بعد دوباره بز ...

عزیز دلم مطمعن باش خیلیا اینایی که شما رفتی خوندیو خوندن ازین اطلاعات تو نت ریخته من ته همه حرفایی ک گفتی برنانه ریزی و ووو و رفتم و قبولت دارم 

عشقم حرفم اینه شما بنظرت نقشه فقط این کد هست میشه مگه مردمو با همینا گمراه و برنامه ریزی کرد؟ من نظر خودتو میخام  

خودت اولش گفتی کد تو ناخوداگاه😂😂😂 بعدش گفتی برید تو تاپیکم بعدم گفتی تاپیکی در کار نیست

من گفتم مگه ادامه کد رو؟ خیر

کد هم کد آهنگ  فیلم و ووو منظورم نیست

هر چیو گفتم فقط اطلاعاتی بوده ک تو نت قابل دسترسه مهم رو که گفتم نمیتونم بگم.

عزیز دلم مطمعن باش خیلیا اینایی که شما رفتی خوندیو خوندن ازین اطلاعات تو نت ریخته من ته همه حرفایی ک ...

دقیقا میشه چون من فقط از رو نت حرف نزدم هی میگی نت اینو بگو چیو تو قران هست هی میگی چرا انقدر حرفتو میپیچونی چیو گفتی تو قران هست اگه جواب صریح داری ریپلای کن

اون تاپیکم تاپیک  من گفتم نزدم گفتم یه همچین تاپیکی زدن و من داشتم یچی میگفتم و ادامشو اینجا گفتم چون هی ریکوییست دادن بدونن چیه.

بخابیم بهتره انگار اینجا دانشگاهه ک میگن کجایه کتابه بگو بریم اونو بخونیم خو اگر مشتاقین خودتون پیدا کنید.

قرآن و خدا و امام همرو قبول دارید که، پس چطور تنبلیم همه ما!

اون تاپیکم تاپیک  من گفتم نزدم گفتم یه همچین تاپیکی زدن و من داشتم یچی میگفتم و ادامشو اینجا گف ...

اگه بگی چی میشه؟

سری هستی؟

سیاسی هستی؟

مدهبی هستی؟

یا بهت چیزی وصل کردن؟

🤣🤣🤣🤣🤣👌👌👌👌👌👌👌بی خیال سرکاریم

خجالتم خوب چیزیه واقعا بابا بخدا وقت وذهنمونو ونتمونه از سر راه نیاوردیم

احترام_بزاریم#