اخه خود شما با ۴ تا فیلم عکس گمراه میشی مگه؟! تو بگو بم من نمیگم اینی ک گفتی مهم نیست یا تاثیر ندا ...
😑😑🤔🤔من گفتم فیلم فقط؟! اطلاعاتتو بالا ببر یا چیزیو که اندک میدونی در حد نت نیا بگو بعد دوباره بزن زیرش خودت منظورت چی بود هی پیشنهاد میدادی از نشونه های حرفات😳
زندگی کوتاه تر از اونه که بخوای خودتو ندید بگیری..😜
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم ول کن ایشون خودشون میگن ناخوداگاه بعد به من میگه شما انگار تو خطی بعد دوباره میگه اونو نمیگم ا ...
آره والا تاپیکهاشم از رقص و اینها داشت منکه نفهمیدم چی گفت خدا کنه خودش بفهمه
ناخودآگاه ادم مثل یه کودک هفت ساله است که درکش کمه اما قدرتش خیلی زیاده تو قرآن هم اومده که خداوند روحش رو در ما دمیده در واقع همون ناخودآگاهمونه
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
نه عزیزم دیدی ک من یکم گفتم سریع همه نوشتن الکیه چرته (خوبه تو قران هست من چرت بگم .قرآن چی پس؟!) و ...
خب یه کلمه بگو
اگه نمیگی لطفا ریپلای نکن دیگه وقت مارو نگیر گلم
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
عزیز دلم مطمعن باش خیلیا اینایی که شما رفتی خوندیو خوندن ازین اطلاعات تو نت ریخته من ته همه حرفایی ک ...
دقیقا میشه چون من فقط از رو نت حرف نزدم هی میگی نت اینو بگو چیو تو قران هست هی میگی چرا انقدر حرفتو میپیچونی چیو گفتی تو قران هست اگه جواب صریح داری ریپلای کن
زندگی کوتاه تر از اونه که بخوای خودتو ندید بگیری..😜
اون تاپیکم تاپیک من گفتم نزدم گفتم یه همچین تاپیکی زدن و من داشتم یچی میگفتم و ادامشو اینجا گف ...
اگه بگی چی میشه؟
سری هستی؟
سیاسی هستی؟
مدهبی هستی؟
یا بهت چیزی وصل کردن؟