2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1743 بازدید | 59 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا چراااا  جاریا که خودشونو شکل عروس میکنن میان مجلسو میترکونن

داستانش طولانیه ، بگم میره تو پربازدید ، ولی میترسم شناسایی بشم . دوست وفامیل تو سایت زیاده

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣

یه بار خونه جاریم بودیم بعد نشسته بودن رو زمین  تو آشپزخونه شامو میکشیدن بعد شلوارش یکم اومده بود پایین خط پشتش معلوم بود🙊🙊 پشتشم به مهمونا بود

شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟! من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم...🙂🙂
من دوتا دارم از خودم بزرگتر سوتی ک ندادن ولی کنار هم خیلی میخندیم و شادیم

قدرشون رو بدون من دوتا جاری بزرگتر  دارم جفتشون خیلی بدن خیلی... وقتی من عروسی کردم مث هوو با من برخورد میکردن خصوصا دومی که تازه ده دوازده سالم ازم بزرگتر بود

اً
همه ب پست من عکس العمل نشون دادن بجز خود استارتر

عزیزم نخاستم قضاوت کنم...هرچند مطمعنم همه اونایی که میگن بدبوده این حرف ته ته ته دلشون یه قلقلکی خورده اگه تو موقعیت مشابه قرار میگرقتن 

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
قدرشون رو بدون من دوتا جاری بزرگتر  دارم جفتشون خیلی بدن خیلی... وقتی من عروسی کردم مث هوو با م ...

ما دوتا هم میدونیم ک بزرگه پشت سر حرفمونو میزنه و بد میگه ولی باز تو روش میخندیم یه شهر دیگس هروقت هم بیاد دو سه روزی بمونه یا خونه منه یا اون جاری

غریب و تنهام 😔
😊 دیگ هر خانواده جو ش یجوریه دیگ

اره برا در شوهر خود من که پسرخالمم میشه گاهی اوقات از این اخلاقا داره

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
ولی من کلا قبول دارم شوهرم یکم کرموعه

مرسی که خودتم قبول دارم..نظر اکثریتم همین بود😂😂😂

اکثریت ک ترورم کردن😂

شووووووخی کردن...خخخخ...بمیرم خیلی مظلوم واقع شدی ‌‌‌کاسه کوزه سر تو شکست