2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اسی خودت مگه سیندرلایی که اینو مسخره میکنی مثلا؟؟؟معمولا خوشگلا متواضعن دیگرانو مسخره نمیکنن پسر درنتیچه خودتم احتمالا معمولی نمیدونم مثلا قیافه دست خود ادمه؟؟؟

تآ زَمآنیْ کِهْ رِسیدَنْ بِهْ تُو اِمْکآنْ دآرَدْ∞❤️ زِنْدگی دَرْد قَشَنْگیستْ کِهْ جَرْیآنْ دآرَدْ🖇💕
اسی خودت مگه سیندرلایی که اینو مسخره میکنی مثلا؟؟؟معمولا خوشگلا متواضعن دیگرانو مسخره نمیکنن پسر درن ...

من ی قیافه معمولی دارم هرچند همه میگن خوشگلی

مسخره نکردم شوخی بود 

کاربری دست چند نفره دوستان 😐😑
عزیزم خیلی هم زیبایی.شما فقط باید یه کم روی اعتماد به نفست کار کنی🙄😜😂😂😂

خودم میدونستم عزیزم

روانشناس داری معرفی کنی

شاید حرفی که الان بگم مسخره به نظر برسه ولی من تو چندین سال زندگی فهمیدم 

آدم حوریه بهشتی باشه ولی انسان نباشه بویی از شعور نبورده باشه دو زار نمی ارزه 

یه سری ها یم هستن شاید زیبایی انچانانی نداشته باشن ولی اون منش و مهربونی و انسان بودنشون میره تو ته ته وجودشون و   میشن دوست داشتنی ترین انسان های جهان

البته من قیافه شما رو ندیم ولی اگه قلبت زیباست وجودت هم می تونه نمادی از زیبایی برای دیگران باشه ....♥️

آخه نمیدونی وقتی فکر کردم خودتی چقدر  ناراحت شدم و داشتم به صورتش دقت میکردم تا زیبای هاش رو بب ...

الاهی فدا بشم ک 🙁

ببخشید شوخیه خرکی بود 

نه بابا.خودت میتونی.هرروز تو آینه خودت را نگاه کن روزی دو ساعت و به خودت بگو من بهترینم😍😍😍حله🤫😉

مرسی از پیشنهادت 😍❤