2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا عزیزم

چون از شهر متفاوت بودیم و شناخت کم بود 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

من یه ماه ابجیم ۳ماه ابجی دیگمم سه ماه خونواده خیلی خیلی سخت گیری دارم.من با شوهرم دوست بودم دوبار خونوادم جواب منفی دادن اونا هی زنگ زدن باز میفرفتن تحقیق😂

هي نگيد'' يه روز خوب مياد باوركنيد همه روزاي خوبتون داره ميره...

من ازین جمله زیاد خوشم نمیاد که کاش تحقیق میکردن و... البته نظر شخصی منه فک میکنم وقتی یکی تو سنی که علقل و بالغ و مستقل هست یکم توهینه که مثلا از همسایه ای بپرسی که ممکنه لج باشه با خونواده ی طرفت.. اونوقت پدر من چجوری میتونه بشناسه با نیم ساعت اومدن تو محل خواستگارم🙄

راجب خانوادش خودش

خب من خودم طی 2 سال و اندی همه اینا رو فهمیده بودم

مامانینام هم بهم اعتماد داشتن،توی چند بار رفت و آمد خونوادگی هم مشخص میشه شمای کلی اون خونواده

چیزای جزئی رو هم که خودت باید توی رابزه بفهمی،با تحقیق نمیشه

منم با خواستگارم دو ساله دوستم اون 33 من 29 میشناسمش و با همه ی خوبی ها و بدیهاش انتخابش کردم ولی خونواده مخالفن الانم فردا از ی شهر دور میخوان بیان کرح برا تحقیق استرس دارم فک میکنم باز مخالفت میکنن که اله و بله و... نمیدونم چیکار کنم نمیدونم چجوری بگم این تفکرات رو نمیپسندم نمیدونم چجوری بگم پای خوب و غلط تصمیمم هستم در کل از این رسم متنفرم 

خب من خودم طی 2 سال و اندی همه اینا رو فهمیده بودم مامانینام هم بهم اعتماد داشتن،توی چند بار رفت و ...

والا من فقط روز خواستگاری دیدمش الان همه گفتن خوبن از هرکی پرسیدن شده یه هفته ولی جواب نمیدن لااقل من یکم بشناسمش😐