2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه عوارض داشت چی؟

🔻عوارض احتمالی واکسن کرونا چیست؟

🔹به نوشته نشریه یو اس ای تو دی، بسیاری از مردم هنوز برای دریافت واکسن کرونا تردید دارند و از عوارض جانبی آن می‌ترسند.
🔹به گفته پزشکان عوارض جانبی واکسن کرونا شامل درد در ناحیه تزریق واکسن، احساس خستگی و کوفتگی، درد مفاصل و عضلات برای یک یا دو روز و درد بازو می‌شود.
🔹هر شخص باید ۲ دوز واکسن کرونا دریافت کند که عوارض جانبی بیشتر پس از دریافت دوز دوم نمایان می‌شوند. اگر فردی واکنش بدی نسبت به یک واکسن دارد، این امر خود را در ۶ هفته ابتدایی پس از تزریق نشان خواهد داد. کارشناسان میگویند تأثیرات بلندمدت واکسن کرونا هنوز ناشناخته است/آنا
@pgnews

خدایا شکرت 
دقیقاً منم نمیزنم اگه کرونا واکسن داره ، پس چرا کسایی که یکبار گرفتن ، دوباره هم میگیرن ؟

افرین همینه

چون ویروس جهش پیدا میکنه و مثل ایدز یا سارس که نتونستن واسش واکسن بسازن

اگه قرار بود تو بدن ایمنی ایجاد کنه هر کس یک بار گرفته بود دیگه نمیگرفت

ببین وقتی به مرحله تست آزمایشی رسیده یعنی تقریبا کارش تمومه و حله

نه دیگه یک سری عوارض تو دراز مدت خودشو نشون میده 

برای همین کلا برای ساخت واکسن دو سال باید از تست بگذره تا مطمئن شن بعد وارد بازار بشه

از ازمایش این واکسن ها حتی چند ماه هم نمیگذره و همه کشورها یهو همزمان باهم فرمول خودشونو موفقیت امیز اعلام کردن

واقعا هرچقدر بهم پول بدن بازم من شجاعتشون ندارم😕

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

حاضر نیستم عزیزام بدون من دق میکنن

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎