ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
🔹به نوشته نشریه یو اس ای تو دی، بسیاری از مردم هنوز برای دریافت واکسن کرونا تردید دارند و از عوارض جانبی آن میترسند. 🔹به گفته پزشکان عوارض جانبی واکسن کرونا شامل درد در ناحیه تزریق واکسن، احساس خستگی و کوفتگی، درد مفاصل و عضلات برای یک یا دو روز و درد بازو میشود. 🔹هر شخص باید ۲ دوز واکسن کرونا دریافت کند که عوارض جانبی بیشتر پس از دریافت دوز دوم نمایان میشوند. اگر فردی واکنش بدی نسبت به یک واکسن دارد، این امر خود را در ۶ هفته ابتدایی پس از تزریق نشان خواهد داد. کارشناسان میگویند تأثیرات بلندمدت واکسن کرونا هنوز ناشناخته است/آنا @pgnews
مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳 بد جورمحتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی گل شاهکار زیبای خلقت مخلوق دلبری خداوند شادی تو شادی دنیاست 🌸💓💎